Kuninkaallista verta Radio Nostalgiaan – Radio Nostalgia

Kuninkaallista verta Radio Nostalgiaan

Radio Nostalgian Aamu uudistuu kesällä monella tapaa. Tangokuningatar Susanna Heikki juontaa radiokanavan Aamua elokuusta alkaen. Kuuntelijoiden toive aamun aikaistamisesta myös toteutuu.

Radio Nostalgian Aamu uudistuu ja yllättää, kun kanavan suosittu juontaja, hallitseva tangokuningatar Susanna Heikki alkaa juontaa Nostalgian Aamua elokuun alusta lähtien. Tanssilavoja Susanna ei missään tapauksessa jätä, vaan päinvastoin. Hän tekee keikkoja edelleen sovittaen laulajan uran, radiojuontamisen ja perhe-elämän kalenteriinsa taitavasti.

Susanna Heikki juontaa Nostalgian päiväohjelmassa jo kesäkuussa lähinnä silloin, kun keikkailu antaa myöten. Uudet tangokuninkaalliset valitaan heinäkuun alussa, joten kuningattarella riittää mukavasti kiireitä kesän aikana, silti radio mahtui sopivassa määrin hänen kalenteriinsa.

– Olen superinnoissani paluusta radioon! Tangokuningatarvuoteni on ollut laulu-urani parhainta aikaa, samalla rakkaus radioon on säilynyt. Ja onneksi voin nyt yhdistää kaksi minulle tärkeää asiaa, saan sekä kiertää laulamassa, että juontaa radiossa, iloitsee Susanna Heikki.

Nykyinen aamujuontaja Salsa Sinisalo jättää vakituisen aamupestinsä hieman haikein mielin siirtyessään osittain muihin töihin yrittäjänä. Pidetty aamun papupata ei kuitenkaan kokonaan katoa Radio Nostalgian taajuuksilta.

– Oman yrityksen pyörittäminen ja perhe, siinäpä oikeastaan ovat syyt tähän vaihtoon. Ja voihan se olla, että meikäläistä kuullaan tällä kanavalla enemmänkin, virnuilee Sinisalo, joka isännöi Radio Nostalgiassa suosittua Diskohile-ohjelmaa edelleen ja lupaa tuurata aamuissa, aina kun tangolavat kutsuvat Susanna Heikkiä.

Kuuntelijoiden palautteen perusteella aamuohjelman alkamisaikaa on ruuvattu puoli tuntia varhaisemmaksi, joten elokuusta lähtien Radio Nostalgiaa juonnetaan tasan klo 6 alkaen kymmeneen saakka.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jami Kananen
Kanavapäällikkö
jami.kananen@radionostalgia.fi