Ville Liimatainen palaa musiikkikentälle uuden Agents-henkisen Ajomiehet-kokoonpanon kera – Radio Nostalgia

Ville Liimatainen palaa musiikkikentälle uuden Agents-henkisen Ajomiehet-kokoonpanon kera

Kotimaisesta musiikkielämästä tutun Liimataisen veljeskolmikon nuorimman, Ville Liimataisen, uusin kokoonpano on Agents-henkistä musiikkia tuottava ja esittävä Ville Liimatainen & Ajomiehet. Jäsenten tiet veivät yhteen Kemissä vuonna 2017.

”Olin töissä baarissa, jossa orkesteri jamitteli. Työpäivän päätteeksi hyppäsin tiskin takaa lavalle laulamaan ’Paratiisin’. Homma toimi yksiin täydellisesti ja niin soittajat kuin yleisökin näyttivät yllättyvän topisorsakoskimaisesta äänestäni ja esiintymistyylistäni – jotka ovat varsin luontainen osa minua, ei opeteltuja maneereita. Päätimme tehdä yhden juhannuskeikan. Sitä on vedetty nyt kolme vuotta”, Liimatainen nauraa.

Bändi on nähty lukuisilla lavoilla Pohjois-Suomessa ja matka jatkuu kohti etelää. Livenä useat kuulijat vakuuttanut kokoonpano esittää koko kansalle tuttuja suomi-iskelmän klassikoita ja käännösbiisejä, mutta myös omaa materiaaliaan. Kokonaisuus tarjoaa beatmusiikkia, rautalankaa ja rock’n’rollia.

Debyyttisinkku ’Tuhlaajapoika’ on Villen veljen Jonne Aaronin käsialaa. Kappaleen sanoituksesta vastaa Artturi Ketola ja tuotannosta säveltäjä- ja muusikkolegenda Esa Nieminen. ’Tuhlaajapoika’ julkaistaan 27.11.2020, jolloin se löytyy Spotifysta ja muista digipalveluista.