Tuomari Nurmiolta tulossa uusi levy – Radio Nostalgia

Tuomari Nurmiolta tulossa uusi levy

Tuomari Nurmion miltei neljäkymmentä vuotta kestäneen artistiuran 24. studioalbumi Dumarillumarei julkaistaan perjantaina 28.huhtikuuta. Pari viikkoa sitten Jussi Gaalassa ensimmäistä kertaa livenä kuultu levyn ensimmäinen single, netin keskustelukulttuuria terävästi kommentoiva Joutavia jorinoita ilmestyy tänään.

 
”Joutavia jorinoita on aika maanläheinen biisi. Toivon, että sen teksti vetoaa tehokkaimmin sellaisiin periaatteessa järkeviin suomalaisiin, jotka ovat omaa ajattelemattomuuttaan lähteneet mukaan tähän vastenmieliseen vihapuheiden kuoroon”, Nurmio kertoo biisin taustoista.

 
”Joutavia jorinoita -sinkku kuvaa aika hyvin tuleva Dumarillumarei-albumin maailmaa – Se on täyslaidallinen kadunmiehen filosofiaa, suurella ja rennolla otteella. Se on bluesia ja jenkkaa, soulia ja humppaa, räppiä ja torvisoittoa, itää ja länttä. Montaa sorttia, mut rokkia se on kaikki”, Nurmio jatkaa.

 
Albumin julkaisun jälkeen luvassa on levynjulkkarikeikka Konepajan Brunossa lauantaina 13. toukokuuta, jonka jälkeen Nurmio yhtyeineen keikkailee seuraavasti:

 
la 13.5. Bruno, Vallila Hki (Levynjulkaisukonsertti)
la 3.6. Pihlajamäki goes Blues, Hki
pe 9.6. Allas, Katajanokka Hki
pe 7.7. Huvila, Savonlinna
la 8.7. Kirkastusjuhlat, Aitoo
ke 9.8. Teatteriteltta, Tampereen Teatteripäivät, Tampere
la 9.9. Virgin Oil, Hki