The Cavern Beatles, maailman kuuluisin The Beatles -esitys Helsinkiin marraskuussa! – Radio Nostalgia

The Cavern Beatles, maailman kuuluisin The Beatles -esitys Helsinkiin marraskuussa!

Maailman kuuluisimman yhtyeen, The Beatlesin, nimissä toteutetaan jatkuvasti tribuuttiesityksiä ympäri maailman, mutta vain The Cavern Beatles -esitystä voi kutsua ainoaksi oikeaksi ja viralliseksi.

The Beatles –yhtyeen perintöä suurella sydämellä ja ammattitaidolla vaaliva Magical History Tour –esitys nähdään Helsingin Kulttuuritalossa keskiviikkona 16. marraskuuta.

Liverpoolin nyt jo legendaarinen The Cavern Club toimi helmikuussa 1961 näyttämönä The Beatlesin ensiesiintymiselle, jonka jälkeen siitä on tullut fanien pyhiinvaelluskohde ja turistien suosima nähtävyys.

The Cavern Beatles -yhtye on The Cavern Clubin oma suojatti ja ylpeys ja sen virallinen lähettiläs. Yhtye jatkaa siitä mihin maailmankuulu esikuvansa jäi. Yli toistakymmentä vuotta toiminut The Cavern Beatles koostuu tarkoin valituista lahjakkaista soittajista ja laulajista. He ovat kaikki vannoutuneina The Beatles-faneja ja ovat luoneet jäljittelemistään hahmoista lähes täydellisiä Paul McCartneyn, John Lennonin, George Harrisonin ja Ringo Starrin kaksoisolentoja ääntä, maneereita ja ulkoasua myöten.

Luvassa on hämmästyttävä parituntinen elämys, joka tuo The Beatlesin livenä yleisönsä eteen The Cavern Beatles vie katsojat musiikin historian virstanpylväitä vilisevälle aikamatkalle aina The Beatlesin historiaan.

Esityksessä kuullaan valtaisa määrä tuttuja Beatles-hittejä live-esityksinä samanlaisilla soittimilla kuin The Beatles aikanaan esiintyi. The Cavern Beatles kiertää jatkuvasti ympäri maailmaa, ja nelikko on myös tuttu useista TV-ohjelmista ja mainoksista. Marraskuussa Helsingissä nähtävä huikea esitys ihastuttaa ja hämmästyttää uskomattomilla suorituksillaan ja autenttisella tunnelmallaan – tätä lähemmäksi The Beatlesia ei yksinkertaisesti voi päästä.