Suursuosittu Elvis-tribuuttikonsertti tekee paluun Sellosaliin – Radio Nostalgia

Suursuosittu Elvis-tribuuttikonsertti tekee paluun Sellosaliin

Konsertissa nähdään useampi rockin kuninkaan kanssa soittanut muusikko.

Elvis Presley -tribuuttikonsertit Sellosalissa ovat olleet toistuva perinne vuodesta 2014 ja tilaisuudet ovat tavanneet myydä loppuun hyvissä ajoin ennakkoon. Seuraavan kerran suosittu konsepti nähdään Sellosalissa huhtikuun 10. päivä.

”Aloimme tehdä näitä Elvis-kiertueita noin kymmenen vuotta sitten vastareaktiona teennäisiä Elvis-imitaattoreita vastaan. Koin että Kuningas ansaitsee korkeatasoisemman show’n”, konserttien tuottaja Arjan Deelen avaa. Deelen on pestannut projektiin lukuisia Elviksen kanssa alun perin soittaneita muusikoita. Hän rekrytoi myös Dwight Icenhowerin, joka on tunnettu maailman parhaimpana Elvis-tribuuttiartistina.

”Halusimme tehdä pesäeron stereotyyppisistä imitaattoreista ja tarjota konsertin johon Elvis olisi itse saattanut osallistua, jos olisi elossa tänä päivänä”.

Elvis-konsertissa 10. huhtikuuta Sellosalissa nähdään rumpali Bob Lanning ja taustalaulaja Jim Murray The Imperials -yhtyeestä. Vuosi 2020 on muusikoille erityinen, sillä siitä on tasan 50 vuotta, kun he tekivät töitä itse Elviksen kanssa. Tämä konsertti juhlistaa merkkipaalua.

Yhtye soittaa useita kappaleita, joita tribuuttikonsertissa kuultavat alkuperäismuusikot esittivät aikoinaan yhdessä Elviksen kanssa, unohtamatta lukuisia yleisön rakastamia Elviksen klassikkokappaleita.

Tämän lähemmäs kuningasta et pääse!

The Elvis Concert perjantaina 10. huhtikuuta Sellosalissa. Liput 38/34 euroa Lippupisteestä.