Suuri kysyntä vie Madonna-musikaalin Helsingin lisäksi myös Ouluun, Jyväskylään ja Poriin lokakuussa! – Radio Nostalgia

Suuri kysyntä vie Madonna-musikaalin Helsingin lisäksi myös Ouluun, Jyväskylään ja Poriin lokakuussa!

Madonnan 60-vuotisjuhlan kunniaksi tuotetun kansainvälisen musikaalin tulevan Helsingin-esityksen lipunmyynti käynnistyi niin vauhdikkaasti, että musikaali päätettiin viedä kiertueena myös muualle Suomeen. Material Girl -niminen esitys nähdään Helsingin Kulttuuritalossa 25. lokakuuta sekä 21.10. Oulun Madetojan salissa, 22.10. Jyväskylän Paviljongissa ja 23.10. Porin Promenadisalissa.

Brittiläistä alkuperää oleva Material Girl -musikaali on valloittanut yleisönsä jo lukuisissa musiikkiteattereissa eri puolilla Isoa-Britanniaa. Nyt esitys lähdössä myös laajalle Euroopan-kiertueelle ja sen myötä Suomeen. Musikaali kertoo Madonnan huikean elämäntarinan hänen laulujensa myötä.

Lavalla nähdään laulajia ja tanssijoita sekä runsaasti videomateriaalia. Luvassa on suuri joukko Madonnan suosituimpia hittejä, kuten Like A Virgin, Papa Don’t Preach, Vogue, Crazy for You, Into the Groove, Like a Prayer ja Express Yourself.

Yleisö pääsee matkalle Madonnan elämään ja hänen kehittymiseensä pienestä tytöstä koko maailman tuntemaksi ja ihailemaksi musiikkimaailman tähdeksi. Musikaalissa esitetään kiehtovia tarinoita Madonnan lapsuudesta, nuoruudesta ja tähteydestä. Pääosassa nähdään taiturimainen Jodie Jane Jackson, jolle Madonnan rooli on ollut todellinen suuren unelman toteutuminen.

Esityksen tuottaja Duncan Heather toteaa osuvasti, että Madonna on paljon enemmän kuin pelkkää laulua ja musiikkia. – Vaikka Madonna on erittäin suosittu ja menestynyt, on hän pohjimmiltaan maanläheinen ihminen. Hänen elämäntarinansa antaa iloa ja toivoa meille kaikille, Heather korostaa.

Material Girl -musikaali Suomessa:

Su 21.10. Oulu, Madetojan sali, kello 19.00 (ovet klo 18.00).

Ma 22.10. Jyväskylä, Paviljonki, kello 19.00 (ovet klo 18.00).

Ti 23.10. Pori, Promenadikeskus, kello 20.00 (ovet klo 19.00).

To 25.10. Helsinki, Kulttuuritalo, kello 19.00 (ovet klo 18.00).

 

Kiertueen tuottaa Eastway Live: www.menolippu.fi

Esityksen kotisivut: www.materialgirlshow.com