Susanna Heikin Enkelivaloa julkaistaan tänään – Radio Nostalgia

Susanna Heikin Enkelivaloa julkaistaan tänään

Vielä hetken aikaa tangokruunua hallussaan pitävä Susanna Heikki on julkaissut tänä vuonna monipuolista musiikkia – Lahden vuoden 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisojen oman kisatangon Ladidaa ja Kuin helminauhaa (1967 julkaistun irlantilaisen laulaja-lauluntekijä David McWilliamsin säveltämään The Days of Pearly Spencer -kappaleeseen luotu Seppo Tammilehdon sanoitus). Nyt julkaisussa on Enkelivaloa.

– Enkelivaloa on hieno Mika Toivasen sävellys ja todella kauniin tekstin on tehnyt Iisa Pykäri. Kappaleen kokonaisuus kosketti minua ensikuulemalta ja olen kiitollinen, että sain tulkita tämän herkän laulun. Mielestäni laulussa voi samaistua moniin elämänvaiheisiin ja tapahtumiin, joita olen itsekin elämäni aikana kokenut. Kun kohtaa asiat avoimin sydämin, voi ehkä tuntea ja nähdä asioita syvemmin. Toivon, että kappale valittää lämpöä ja luo valoa kuuntelijan sydämeen. Enkelivaloa <3,  tunnelmoi Susanna Heikki.

Kokonainen Valoja-albumi on julkaisussa 8.7. Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

– Tätä levyä on tehty rauhassa ja ajan kanssa, koska halusimme löytää sopivat laulut juuri minun laulettavaksi. Nyt, kun kaikki on valmista, en voisi olla tyytyväisempi. Olen levystä todella onnellinen. Levyltä löytyy uusia, minulle jo rakkaiksi tulleita lauluja sekä vuosien takaa tuttuja kappaleita, joihin olemme luoneet uutta tunnelmaa.

susanna

Huomenna lauantaina Susanna esiintyy Tangomarkkinat Finaalin karsinta -ohjelmassa

Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalipaikoista kilpaillaan Tampereella, Ylen studiossa lauantaina 18. kesäkuuta. Kilpailu lähetetään suorana lähetyksenä Yle TV1:llä ja Radio Suomessa alk. klo 21. Äänessä myös tuomaristo, Susanna Heikki, Aki Samuli ja Arja Koriseva sekä juontajat Susanne Päivärinta ja Mikko “Peltsi” Peltola.

Juhannuksena Susanna Heikki tähdittää yhdessä Aki Samulin kanssa Juhannustansseja Kalliojärven Viihdekeskuksessa  – Lavatanssien suora lähetys Radio Suomessa klo 22.05 alkaen.

Elokuun alusta lähtien Susanna Heikki alkaa juontaa Nostalgian Aamua. Tanssilavoja Susanna ei missään tapauksessa jätä, vaan päinvastoin. Hän tekee keikkoja edelleen sovittaen kalenteriinsa taitavasti laulajan uran, radiojuontamisen ja perhe-elämän.