Suosikkijuontaja Arttu Harkki on Radio Nostalgian kesämies! – Radio Nostalgia

Suosikkijuontaja Arttu Harkki on Radio Nostalgian kesämies!

Radiosta ja televisiosta tuttu ääni ja kasvo Arttu Harkki isännöi Nostalgian kesäiltapäiviä Katja Ståhlin loman ajan, alkaen maanantaista 2.7. aina 26.7. asti. Mies on onnellinen päästessään jälleen radioon, ettei tarvitse itse soitella samoja biisejä uudestaan.

”Hyvässä musiikissa on paljon valinnanvaraa, kun mietitään 60- ja 70-luvun rockia. Silloin tehtiin parasta musiikkia ja muusikot osasivat soittaa. Moni ei tajuakaan, kun kuulee hyvää vanhaa musiikkia, että se on aina 70-luvulta asti”, Harkki kuvailee. ”Itselle tärkeä artisti on esimerkiksi David Bowie, häneltä voisi mainita montakin suosikkibiisiä. Olin itse Englannissa, kun Let’s Dance tuli ulos.”

Nostalgian tämän kesän juontajat ovat muutenkin tuttuja ääniä: Arttu Harkin iltapäivien lisäksi kesäaamuissa herättää Elli Collan. Molemmat kesäjuontajat lupaavat toteuttaa paljon kuuntelijoiden musiikkitoiveita.

Myös Toistotakuu on voimassa koko kesän eli sama kappale ei soi kahta kertaa saman päivän aikana. Tai jos soi, nopeiten siitä ilmoittavat saavat Nostalgian kesäkassin palkinnoksi. Paremmat Kesäillat klo 18-22 ja Paremmat Sunnuntait klo 10-22 soittavat läpi kesän myös niin kotimaisten kuin ulkomaisten tähtien musiikkia. Lisäksi kesällä sekä Nostalgian lähetyksissä että somekanavissa on päivittäin kilpailuja, joissa voi voittaa lippuja esimerkiksi Deep Purplen kesäkeikoille tai Per Gessle’s Roxetten keikalle syksymmälle.