Sting tuo kiertueensa kesällä Eurooppaan – konsertoi kesäkuussa Helsingin Kaisaniemessä! – Radio Nostalgia

Sting tuo kiertueensa kesällä Eurooppaan – konsertoi kesäkuussa Helsingin Kaisaniemessä!

Rocklegenda Sting tuo My Songs -konserttinsa Suomeen ensi kesänä osana kattavaa ja edelleen täydentyvää Euroopan-kiertuettaan. 16-kertainen Grammy-voittaja esiintyy Helsingissä Kaisaniemen kentällä torstaina 13.6.2019.

Stingin My Songs -konsertista on lupa odottaa näyttävää ja taidokasta show’ta, joka keskittyy Stingin pitkän uran aikana kynäilemiin rakastetuimpiin hitteihin niin miehen soolotuotannosta kuin The Police -ajoiltakin.

Fanit pääsevät kuulemaan Kaisaniemen kentällä Stingin ja hänen yhtyeensä esittäminä jättihittejä, kuten Englishman in New York, Fields of Gold, Every Breath You Take, Shape Of My Heart, Roxanne, Message In A Bottle ja monia muita.

Newcastlelaissyntyinen Sting on tehnyt pitkän ja näyttävän uran rockmusiikin huipulla. Vuonna 1977 Andy Summersin ja Stewart Copelandin kanssa perustettu The Police nousi yhdeksi 80-luvun merkittävimmistä rockyhtyeistä. Yhtye julkaisi viisi studioalbumia, voitti kuusi Grammya ja nostettiin vuonna 2003 The Rock and Roll Hall of Fameen.

Sooloartistina Sting on kahminut nimiinsä kymmenen Grammy-pystiä, kaksi Brit Awardia, Golden Globen, Emmyn ja neljä Oscar-ehdokkuutta ja monia muita palkintoja. Koko uransa aikana hän on myynyt lähes 100 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja tullut tunnetuksi myös laajasti tekemästään humanitaarisesta työstä.

Sting: My Songs
Torstaina 13.6.2019 Helsinki, Kaisaniemen kenttä
Liput tulevat myyntiin maanantaina 21.1. klo 09:00 Tiketissä ja Lippupisteessä.