SF-Blues juhlii 15-vuotista taivaltaan Kulttuuritalossa syyskuussa – Radio Nostalgia

SF-Blues juhlii 15-vuotista taivaltaan Kulttuuritalossa syyskuussa

Suomalaisen bluesin eittämätön mestariyhtye, SF-Blues, juhlii 15-vuotista taivaltaan Helsingin Kulttuuritalossa syyskuussa. Luvassa on bluesin ja rockin täyteinen erikoiskonsertti perjantaina 29. syyskuuta.

 
Konsertissa kuullaan SF-Bluesia sen alkuperäisessä kokoonpanossa, johon kuuluvat Heikki Silvennoinen, Dave Lindholm ja Pepe Ahlqvist. Mukana erikoisvieraina on joukko musiikkimaailmamme kestotähtiä, kuten Eero Raittinen, Jukka Gustavson ja Pave Maijanen. Yhtyeen komppiryhmänä ovat basisti Mikko Löytty sekä Jani Auvinen rummuissa.

 
Heikki Silvennoinen, Dave Lindholm ja Pepe Ahlqvist perustivat blues- ja rockyhtye SF-Bluesin vuonna 2002. Kesällä 2012 yhtye teki mittavan 10-vuotisjuhlakiertueen alkuperäisessä kokoonpanossa. Silloin bändi esiintyi noin 20 festivaalikeikalla ympäri Suomen. Mukana kokoonpanossa olivat koko kansan blues-mies Dave Lindholm sekä SF-Blues -isännät Pepe Ahlqvist ja Heikki Silvennoinen.

 
– Silloin kun Suomi täyttää 100 vuotta, SF-Blues täyttää 15 vuotta. Onkin mahtavaa lähteä taas keikoille vanhojen soittokavereiden kanssa viiden vuoden tauon jälkeen, Pepe Ahlqvist hehkuttaa. – Luvassa on kunnon blues ja rock -meininkiä vuosien varrelta. Laitetaan kitarat laulamaan!