Sarah Brightman konsertoimaan Suomeen ensi marraskuussa! – Radio Nostalgia

Sarah Brightman konsertoimaan Suomeen ensi marraskuussa!

Upeaääninen brittilaulajatar Sarah Brightman tuo ensi marraskuussa Suomeen ainutkertaisen Hymn-maailmankiertueen soolokonserttinsa. Tämä jo yli 30 vuotta maailmaa huikealla sopraanollaan ilahduttanut taitelija esiintyy Espoon Metro Areenassa perjantaina 1. marraskuussa kuoron ja suuren orkesterin säestämänä. Liput maksavat alkaen 64,50 euroa, ja ne tulevat myyntiin Lippupisteeseen, Menolippuun ja Ticketmasteriin perjantaina 14, joulukuuta kello 9.00.

Brightman on nähty Suomessa muutaman kerran aiemminkin, mutta nyt hän saapuu harvinaiselle soolokonsertilleen, eli luvassa täysipainoinen ilta nimenomaisesti Brightmanin omien klassikkohittien ja upean laulun kera.

Sarah Brightmanin kahdestoista studioalbumi, Hymn, ilmestyi marraskuun alussa, ja se nousi heti Billboardin Classical Crossover ja Classical Albums -listojen ykköseksi tehden hänestä samalla eniten kärkisijoja kyseisillä listoilla saavuttaneen naisartistin.

Brightman aloitti uransa tanssijana ja julkaisi discomusiikin ensilevytyksensä 1970-luvun lopulla. Hänestä tuli suosittu ja kysytty musikaalitähti 1981 suoritettuaan debyyttinsä Andrew Lloyd Webberin Catsissä Lontoon West Endissä vuonna 1981. Esityksestä 1987 tehtyä levytystä myytiin yli 40 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

Sarah Brightmanin ja Andrea Bocellin vuoden 1996 duetto, Time To Say Goodbye, nousi listoille kaikkialla Euroopassa, ja sitä myytiin yli 12 miljoonaa kappaletta. Brightman on kerännyt urallaan yli 180 kulta- ja platinalevyä yli 40 eri maassa. Vuonna 2010 Billboard-lehti nimesi hänet musiikkimaailman viiden vaikutusvaltaisimman klassisen musiikin tähden joukkoon.

Konsertti alkaa Espoon Metro Areenalla 1. marraskuuta 2019 kello klo 20 (ovet klo 18.30).