Sam Huber & The True Groove All-Starsin I’d Rather Be -video vie katsojan kuumaan klubifiilikseen  – Radio Nostalgia

Sam Huber & The True Groove All-Starsin I’d Rather Be -video vie katsojan kuumaan klubifiilikseen 

Vastikään I’d Rather Be -singlensä Amp Fiddlerin höystämänä julkaissut Sam Huber & The True Groove All Stars paljastaa tänään biisiin videon, jolla Sam Huber tuo katsojalle kuuman klubin niin lähelle kuin mahdollista yhden miehen voimin. Suomen ainoan neonvaloja valmistavan ja myyvän liikkeen Neon Effectin tiloissa ja heidän upeiden erikoisneonlamppujensa loisteessa kuvatun videon on ohjannut myös biisin tuottanut Tomás Doncker. Kokonaisuuden kuvasi Sami Kulju.

”Koska videota ei voinut kuvata täpötäydessä klubissa, päädyimme viemään Samin ympäristöön, joka heijastelee sitä sähköä, jonka hän tuo kaikkiin esiintymisiinsä”, Tomás kuvailee ja jatkaa: ”Miettiessäni valaistusta ajatus neon-valoista jysähti heti! Ne ovat hauskoja, mannermaisia ja kuvaavat yöaikaista juhlimista pimeydessä.”

Lopputuloksesta tuli niin säkenöivä, että se sulattaa varmasti minkä tahansa pohjoisen viileyden, ja musiikillisesti Princen ja P-Funkin välimaastoon sijoittuva biisi groovaa kaiken hienosti kasaan.

”Halusin luoda positiivisella groovella varustettua kamaa, joka auttaisi pandemian aiheuttamaan henkiseen rasitukseen. Klubit ovat tällä hetkellä kiinni, mutta voihan sitä kotona tanssia, eikö? Sulje siis silmäsi ja kuvittele itsesi täpötäynnä olevaan klubiin. Nupit kaakkoon ja hiki päälle!”