Remu Plays Hurriganes – Keikalla Vallilan Konepaja-salissa, Helsingissä lauantaina – Radio Nostalgia

Remu Plays Hurriganes – Keikalla Vallilan Konepaja-salissa, Helsingissä lauantaina

Suomalaisen rock’n rollin kummisetä, 71-vuotias rokkivaari Remu Aaltonen yhtyeineen nousee Konepaja-salin lavalle ensi lauantai-iltana 12. päivä lokakuuta.

Konepaja-sali on The Train Factory –kiinteistössä, Vallilassa, Helsingissä sijaitseva uusi, upea konsertti- ja tapahtumatila, joka avattiin viime elokuussa.

Remu Plays Hurriganes –iskuryhmässä soittavat rumpali-laulusolisti Remun lisäksi kitaristi Juho Pitkänen, basisti Hannu Sormunen ja rumpali Kari Välimäki.

Remu Plays Hurriganes palasi viime keväänä pitkän tauon jälkeen takaisin estradeille, mutta Remua lainaten ”yhtye keikkailee vain hyvin harvakseen ja valikoiden”.

Tänä vuonna yhtye on nähty Järvenpäässä, Tukholmassa, Tampereella, Tuiskulassa, Huittisissa, Harjavallassa ja Lappeenrannassa. Kuluvan lokakuun aikana Remu Plays Hurriganes esiintyy Vallilan Konepajan lisäksi Salossa ja Vantaalla. Koko vuonna yhteensä vain kymmenen keikkaa.

”Mä olin tasan tarkkaan tammikuussa 2018 Helsingin jäähallissa järjestetyn ’Viimeisen keikan’ jälkeen päättänyt, että tämä on nyt tässä. Myin rakkaan rumpusetinkin pois! Vannoin mielessäni, että ei enää… Suomi on nähty… Otin iisisti, lepäsin ja lomailin. Vähän tylsäksihän se meni. En mä osaa himassa maata tekemättä mitään, kun olen koko ikäni tottunut puskemaan paikasta toiseen niska limassa,” Remu kertoo.

”Veri vetää tien päälle! Ei mitään rundeja enää, eikä välttämättä edes pitkiä viikonloppurypistyksiä, mutta jokunen keikka jossain, jos pyydetään. Hyvien jätkien kanssa. Ettei tatsi ihan kokonaan katoa,” Remu sanoo.