Radio-ohjelmia on nyt mahdollista kuunnella jälkikäteen radioiden on demand -palvelussa – Radio Nostalgia

Radio-ohjelmia on nyt mahdollista kuunnella jälkikäteen radioiden on demand -palvelussa

Radiokanavien ohjelmasisältöjä voi kuunnella nyt myös jälkikäteen kaupallisten radioiden toteuttamassa on demand -palvelussa. Uusi palvelu tuo taajuudella esitetyt radio-ohjelmat kuluttajan ulottuville missä vain, milloin vain.

Uusi radio-ohjelmien on demand –palvelu on upotettu kuluttajille tuttuun Radiot.fi –palveluun, jota voi kuunnella joko verkossa tai mobiilisovelluksella. On demand -palvelun alkuvaiheessa tallenteet löytyvät seuraavien radiokanavien ohjelmista: Bassoradio, Iskelmä Helsinki, Metro Helsinki, NRJ, Radio Helsinki, Radio Nostalgia, Radio Nova, Radio Vaasa ja Radio Voima. Palveluun lisätään uutta sisältöä sekä uusia radiokanavia kesän ja syksyn aikana.

Tekijänoikeusjärjestöjen Gramexin ja Teoston kanssa sovittu testijakso mahdollistaa radio-ohjelmien kuuntelemisen jälkikäteen on demand -palvelussa. Testijakson aikana kerätään muun muassa tietoa musiikin lisensointimallin pohjalle.

On demand –palvelun alustana toimiva Radiot.fi on kaupallisia radiokanavia edustavan RadioMedian sekä Ylen yhteishanke ja se kokoaa suomalaiset radiokanavat yhteen paikkaan. Radiot.fi on ilmainen älypuhelinsovellus Android-, iOS- ja Windows -puhelimille sekä verkkopalveluna osoitteessa radiot.fi