Power Festival, 2-3.7.2021 Imatralla – Radio Nostalgia

Power Festival, 2-3.7.2021 Imatralla

POWER FESTIVAL 2021

Fortumin puisto, Imatra
2. & 3. päivä heinäkuuta 2021

www.powerfestival.fi

Power Festival –tapahtumassa, Imatralla, perjantaina 2. ja lauantaina 3. päivä heinäkuuta esiintyvät maamme suosituimpiin ja tunnetuimpiin kuuluvat artistit.
Aste, Anna Abreu, Reino Nordin, JS16 & Mr.B, Mikael Gabriel, Remu Plays Hurriganes, Pete Parkkonen, Erika Vikman, Mike Monroe ja Klamydia tarjoavat sykähdyttäviä live-elämyksiä luonnonkauniissa Fortumin puistossa, Vuoksen rannalla heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.
Kaksipäiväinen Power Festival täydentää legendaarisen Imatranajon, Pohjoismaiden suurimman road racing -kilpailun monipuolista ohjelmakattausta.
Imatranajo 2021 on International Road Racing Championshipin (IRRC) eli kansainvälisen moottoripyörien katuratasarjan Suomen osakilpailu. Kyseessä on koko Etelä-Karjalan suurin yleisötapahtuma, jonka kävijämäärä vuonna 2019 oli yli 42 000 henkeä.
*

POWER FESTIVAL TARJOAA YLEISÖLLE RENTOUTTAVAA VIIHDETTÄ JÄNNITTÄVÄN KISAPÄIVÄN VASTAPAINOKSI

Edellisissä tiedotteissa Power Festival esiintyy nimellä Road Racing Rock. Nimi on muutettu nasevammaksi.

”Huippusuositun kansainvälisen moottoriurheilutapahtuman ja korkeatasoisen kotimaisen musiikkifestivaalin yhteen kytkeminen Imatralla vahvistaa kesäviikonlopun ohjelmatarjontaa ja palvelee yleisöä. Jännittävän ja tapahtumarikkaan road racing –kisapäivän jälkeen on taatusti rentouttavaa siirtyä katuratakatsomosta vehreälle nurmialueelle virvokkeita nauttimaan ja hyvää musiikkia kuuntelemaan,” kertoo festivaalipromoottori Martin Mustonen.

Festivaalialue on K18. Alue on molempina tapahtumapäivinä auki kello 15.00 – 24.00. Alueella on monenlaisia eri virvoke- ja ruokailupisteitä.

”Toimimme yhteistyössä kaikkien Imatran seudun viranomaistahojen kanssa. Me pidämme festivaalialueen siisteydestä hyvää huolta ja noudatamme äänentoiston suhteen viranomaisten meille antamia ohjeita desibelirajoista.”
Power Festivalilla toimitaan viranomaisten antamien yleisötapahtumia koskevien rajoituksien, määräyksien ja suosituksien mukaan.
”Virtaa Power Festivalille tuottaa tietysti Fortumin vesivoimalaitos. Vesivoimahan on tunnetusti tärkein uusiutuvan energian tuotantomuoto. Tietojemme mukaan Power Festival on ensimmäinen musiikkifestivaali maailmassa, joka tässä mittakaavassa, kautta linjan hyödyntää virran tuotannossa puhdasta vesivoimaa. Tästä on syytä olla ylpeä,” Martin Mustonen jatkaa.

*

POWER FESTIVALIN OHJELMA

Power Festivalilla nähdään värikäs ja vetovoimainen, suomalaishuipuista koostuva artistikaarti.

Festivaaleille odotetaan noin 10 000 kävijää.

Perinteinen Imatranajo-tapahtuma on tuttu myös useimmille Power Festivalissa esiintyville artisteille. Ei siis ihme, että osa heistä on kiinnostunut saapumaan Imatralle jo hyvissä ajoin esiintymispäivänä päästäkseen näkemään maailman kovimmat road racing –tähtikuskit tositoimissa radalla.

”Imatranajo ja musafestari… Race, bikes and rock’n’roll! – Kuulostaa hyvältä! – Mä haluan ehtiä näkemään ne prätkäkisatkin,” totesi lauantai-iltana 3.7. lavalle nouseva suomalaisen rockin kummisetä Remu Aaltonen kuullessaan Imatran keikasta.

Perjantai 2.7.

ASTE
ANNA ABREU
REINO NORDIN
JS16 & MR..B
MIKAEL GABRIEL

Lauantai 3.7.

REMU PLAYS HURRIGANES
PETE PARKKONEN
ERIKA VIKMAN
MICHAEL MONROE
KLAMYDIA

Huom! Ohjelmajärjestäjä varaa oikeuden muutoksiin!

 

LISÄTIEDOT / POWER FESTIVAL
Martin Mustonen
Festivaalipromoottori
046 811 1414
martin.mustonen@powerfestivaali.fi
www.powerfestivaali.fi
www.martinmustonen.fi

LISÄTIEDOT / IMATRANAJO

Eero Kiiskinen
Sisältö- ja kehityspäällikkö
0400 432 094
eero.kiiskinen@imatranajo.fi
www.imatranajo.fi