Pieniä suuria valheita traileri julki! – Radio Nostalgia

Pieniä suuria valheita traileri julki!

Matti Kinnusen ohjaaman kotimaisen elokuvan Pieniä suuria valheita traileri on julkaistu. Tämä lämminhenkinen draama saa ensi-iltansa 16.11. ja pääosissa nähdään oikean elämän isä ja poika Mikko Nousiainen ja Niila Nousiainen. Myös kolmassukupolvi eli Heikki Nousiainen tekee elokuvassa sivuroolin. Elokuvan ensimmäiset kohtaukset voi nähdä juuri julkaistussa trailerissa.

 

Pieniä suuria valheita on koskettava ja humoristinen elokuva lähimmäisenrakkaudesta ja luottamuksesta – ja meistä suomalaisista. Elokuvan ovat kirjoittaneet Juha Koiranen ja Matti Kinnunen. Sivurooleissa nähdään mm. Santtu Karvonen, Juha Kukkonen, Pihla Penttinen, Meri Nenonen, Minna Suuronen, Oona Kamu ja Seppo Halttunen. Elokuva on kuvattu pääosin Kajaanissa ja Kajaanista mukana ovat Heidi Syrjäkari, Janne Kinnunen, Maarit Peltomaa ja Teija Töyry.

TARINA

Kylmille pohjolan perukoille sijoittuva elokuva isästä, pojasta sekä kiusaajista ja peesaajista. Isä Harri (Mikko Nousiainen) ja poika Simo (Niila Nousiainen) muuttavat Harmaakedon pieneen kylätaajamaan, paikkaan jossa ei ole juuri muuta kuin kirkko, kodinkoneliike ja koulu – sekä silmänkantamattomiin lunta. Ihmiset ovat kylmyydessä, kateudessa ja nurkkakuntaisuudessa marinoituja, enemmän tai vähemmän vinoon kasvaneita. Pikkukylän hassun kyräilevä ilmapiiri, ylpeys ja häpeä omasta menneisyydestä ovat esteitä, jotka alkavat kasaantua Harrin tielle.

Elokuvan on tuottanut Juha Kukkonen Vegetarian Filmsille ja sen levittää Nordisk Film. Elokuva saa ensi-iltansa kautta Suomen 16.11.2018.