PET SHOP BOYS SEKÄ HURTS TURKUUN HEINÄKUUSSA – Radio Nostalgia

PET SHOP BOYS SEKÄ HURTS TURKUUN HEINÄKUUSSA

Brittipopin faneja hellitään nyt isosti, kun elektronisen popin jätit Pet Shop Boys sekä Hurts esiintyvät lauantaina 22. heinäkuuta Turun Linnanpuistossa.

Suurista hiteistään tunnettu popduo Pet Shop Boys on miljoonia myynyt konkariyhtye, joka on aiemminkin tähdittänyt suuria suomalaisia festivaaleja.

Yhtye nähtiin muun muassa vuonna 2015 Flow Festivalin valovoimaisena pääesiintyjänä.
Hurts: Theo Hutchcraft ja Adam Anderson
Bändin legendaarisiin hitteihin kuuluvat muun muassa kappaleet ”West End Girls”, ”It’s a Sin” ja ”Always On My Mind”.

Tämän vuosikymmenen alussa räjähdysmäiseen suosioon ponnahtanut popduo Hurts on myöskin nähty Suomen suurimmilla festivaaleilla, kuten Ruisrockissa ja Pori Jazzeilla. Viime maaliskuussa yhtye myi oman Hartwall Arenan konserttinsa loppuun. Yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat hitit ”Illuminated”, ”Stay”, ”Better Than Love” ja ”Wonderful Life”.

Brittipopin edustajia konsertissa täydentävät kotimaiset artistit, joista lauantaina esiintyvät Lauri Tähkä, Erin sekä Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani.

Turun Linnanpuisto tarjoaa mainion ympäristön tähän kesäillan konserttiin. Intiimin ja tunnelmallisen alueen koko on rajallinen ja konserttiin myydään vain 8000 lippua. Konsertti on osa The Tall Ships Races 2017 -purjelaivatapahtumaa ja sen yhteydessä järjestettävää kaksipäiväistä musiikkitapahtumaa.
Perjantain pääesiintyjät julkaistaan lähiaikoina.

Ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 20. maaliskuuta Tiketissä ja Lippupisteessä.