Per Gessle’s Roxetten Helsingin keikka siirtyy – Radio Nostalgia

Per Gessle’s Roxetten Helsingin keikka siirtyy

Per Gessle´s Roxetten suunniteltu konsertti Espoon Metro Areenalla 3.11 on aikataulullisista syistä jouduttu siirtämään maanantaille 12.11. Samalla konserttipaikka vaihtuu Metro Areenasta Helsingin Kulttuuritaloon.
Konserttipaikan vaihtuessa pyydämme kaikkia asiakkaita vaihtamaan Metro Areenalle ostetut liput uusiin, Kulttuuritalolle käyviin lippuihin Ticketmasterin Palvelupisteissä 15.10.2018 mennessä.  Liput vaihdetaan vastaavan hintakategorian katsomoon, korvaavia paikkoja on Kulttuuritalolta varattu tarvittava määrä. Vaihto ei aiheuta asiakkaille lisäkuluja. Mikäli uusi konserttipäivä ei käy, on liput mahdollista palauttaa. Tarkemmat vaihto- ja palautusohjeet alla. Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymistä.

MIKÄLI VOITIT LIPUT RADIO NOSTALGIASTA, SINULLE TOIMITETAAN UUDET LIPUT!

 

LIPPUJEN VAIHTO:

Lippujen vaihto onnistuu lippukaupassa ilman kuluja. Ticketmasterin lippukaupat löydät täältä: http://www.ticketmaster.fi/help/outlets.fi-fi.html . Käythän vaihtamassa liput 15.10.2018 mennessä.

Mikäli uusi aika ei jostain syystä sovi, niin liput voi myös palauttaa.

LIPPUJEN PALAUTUSOHJE:
– Lippujen palautusta varten, pyydämme käyttämään alla olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.
– Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.
– Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja.
– Lippujen palautus tulee tehdä 15.10.2018 mennessä.

Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/2JM1oRO
Palautuslomake englanniksi: https://bit.ly/2LlAIwL

Pääsyliput voi palauttaa myös postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite.

Per Gessle’s Roxette:
Klassikoiksi muodostuneista hiteistä tunnetun Roxetten lauluntekijä Per Gessle lähtee syksyllä Euroopan kiertueelle. Per Gessle’s Roxetteksi nimetty Euroopan kiertue starttaa Hampurista, Saksasta lokakuun 11. päivä ja suuntaa kymmeneen maahan.

Malin-My Wall (viulu ja mandoliini), Andreas Dahlbäck (rummut) ja Ola Gustafsson (pedal steel, mandoliini ja kitara), tuovat mukanaan tuoreen sävyn Americanaa, joka sulautuu saumattomasti kokeneiden Roxetten muusikoiden, Christoffer Lundquistin (kitara), Clarence Ofwermanin (koskettimet), Magnus Borjeson (basso) ja Helena Josefsson (taustalaulut), musisoinnin kanssa.

Gesslen mukaan tällä kiertueella kaivellaan Roxetten biisiarkistoja ja tarjoillaan myös yllätyksiä. Viimeksi Roxette nähtiin Suomessa vuonna 2015 Wasa Open Airissa.

KONSERTTI:
Siirtynyt konsertti:
Per Gessle’s Roxette (SWE)
La 3.11.2018 Metro Areena, Espoo

Korvaava konsertti:
Per Gessle’s Roxette (SWE)
Ma 12.11 Helsingin Kulttuuritalo
Ovet klo 19