Per Gessle tuo Roxetten hitit Metro Areenalle marraskuussa – Radio Nostalgia

Per Gessle tuo Roxetten hitit Metro Areenalle marraskuussa

Huippusuositun, klassikoiksi muodostuneista hiteistä tunnetun Roxetten lauluntekijä Per Gessle lähtee syksyllä Euroopan kiertueelle. Roxetten kappaleisiin keskittyvä kiertue saapuu Metro Areenalle lauantaina 3. marraskuuta. Keikan lipunmyynti käynnistyy tämän viikon perjantaina 16. maaliskuuta Ticketmasterissa.

Roxetten karismaattinen laulaja, Marie Fredriksson, vetäytyi live-esiintymisistä terveyssyistä johtuen keväällä 2016. Yhtyeen toinen solisti ja Roxetten lauluntekijä Per Gessle keskittyi tämän jälkeen uuteen ruotsinkieliseen sooloprojektiin ja kiersi Ruotsissa uuden kokoonpanon kanssa. Sekä kiertue, että Nashvillessa nauhoitettu albumi ”En vacker natt” (”A Beautiful Night”) vastaanotettiin innolla.

”Rakastin tämän bändin kanssa soittamista ja sitten tajusin – mitä jos me voisimme tehdä saman Roxetten musiikin kanssa. Koska Marie ei voi esiintyä, kaikki kappaleet pölyyntyisivät. Olin innoissani ajatuksesta, että kuulisin tämän bändin esittävän niitä kappaleita”, Per Gessle sanoo. Per Gessle’s Roxetteksi nimetty Euroopan kiertue starttaa Hampurista, Saksasta lokakuun 11. päivä ja suuntaa kymmeneen maahan.

Malin-My Wall (viulu ja mandoliini), Andreas Dahlbäck (rummut) ja Ola Gustafsson (pedal steel, mandoliini ja kitara), tuovat mukanaan tuoreen sävyn Americanaa, joka sulautuu saumattomasti kokeneiden Roxetten muusikoiden, Christoffer Lundquistin (kitara), Clarence Ofwermanin (koskettimet), Magnus Borjeson (basso) ja Helena Josefsson (taustalaulut), musisoinnin kanssa.

Gessle painottaa, että yhtye coveroi kiertueellaan kaikki Roxetten musiikin ominaisuudet; koukuilla höystetyistä power pop -hiteistä mahtaviin balladeihin, joita soitetaan edelleen radioissa ympäri maailman. Hän lupaa kaivella yhtyeen biisiarkistoja ja tarjoilla myös yllätyksiä. ”Marie on totta kai korvaamaton”, hän lisää. ”Mutta hän on antanut siunauksensa ja kumpikin meistä on sitä mieltä, että tämä on hieno tapa pitää kappaleet esillä ja soittaa niitä hieman erilaisella twistillä kaikkien niiden mahtavien ihmisten edessä, jotka ovat seuranneet meitä kaikki nämä vuodet.”

Viimeksi Roxette nähtiin Suomessa vuonna 2015 Wasa Open Airissa.

KEIKKA:

Per Gessle’s Roxette (SWE)

La 3.11.2018 Metro Areena, Espoo

Ovet klo 19

LIPUT:

Myyntiin pe 16.3.2018 klo 9

Palvelumaksuineen alkaen 49 euroa Ticketmasterista