Pelle Miljoona aloittaa hirvivaaran kartanolta esitettävien live stream -etäkonserttien sarjan – Radio Nostalgia

Pelle Miljoona aloittaa hirvivaaran kartanolta esitettävien live stream -etäkonserttien sarjan

Pelle Miljoona & Rockers –kokoonpanon uusi albumi ”Tanssiva tuli” julkaistaan lp-, cd- ja digiformaateissa ensi perjantaina 29. toukokuuta 2020.

Uusi ”Tanssiva Tuli” –albumi sisältää kaksitoista biisiä genrevapaata, aikuisten miesten, isolla kädellä ja suurella sydämellä soittamaa rytmimusiikkia. Rytmin ja svengin juhlaa, koskettavaa lyriikkaa, tarttuvia kertosäkeitä. Albumi, joka ei saarnaa, mutta on tiukasti ajassa kiinni. Laulu jää pystyyn, Pelle kuvailee uuden, järjestyksessä 11. Rockers-albumin sisältöä.
Ensi perjantaina 29. toukokuuta suorana kello 20.00 nähtävässä Gram-O-Live: Hirvihaaran Kartanolla -livestream-konsertissa Pelle Miljoona, Tumppi Varonen ja Veli-Pekka ”Puka” Oinonen jättävät rennossa hengessä jäähyväiset United-yhtyeelle ja juhlivat Pelle Miljoona & Rockers –kokoonpanon uutta albumia.

Pelle Miljoonan konsertti aloittaa suorana esitettävien kahdeksan livestream-konsertin sarjan Hirvihaaran Kartanolta, Mäntäsälästä.

Näin pääset katsomaan Pellen live-konserttia:

1. Kirjaudu palveluntarjoajan alustalle osoitteeseen: https://www.miinamedia.com/live

2. Kun saavut videonkatselusivulle, tilausvahvistuksessa oleva henkilökohtainen koodisi sivuston keskellä näkyvään kirjautumiskenttään ja paina OK.

3. Kun koodi on hyväksytty, voit jäädä odottamaan lähetyksen alkamista. Koodi aktivoituu n. 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua.

 

Hinta: 11,00 euroa + 1,00 euro (tilausmaksu).

Konsertin voi katsoa viikon ajan (seuraavaan perjantaihin asti) samalla hinnalla niin monta kertaa kuin haluaa.

Yleisölle on myös tarjolla koko Gram-O-Live: Hirvihaaran Kartanolla -ohjelmasarjan sisältävä VIP-paketti, jonka hinta on 43,00 euroa + 1,00 euroa (tilausmaksu).

Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumaan liittyen tai kohtaat ongelmia, otathan yhteyttä: livetuki@miinamedia.com

 

Kuuntele ”Tanssiva tuli” –albumi: https://soundcloud.com/stupido-records/sets/pelle-miljoona-rockers/s-JhcB2Gih570

Katso ”Kultaiset vuodet” –video: www.youtube.com/watch?v=LJNnYOMYfaE