Pate Mustajärven sinkku ”Älkää jättäkö” julkaistaan perjantaina 27.11. ennen kevään 2021 soolokiertuetta – Radio Nostalgia

Pate Mustajärven sinkku ”Älkää jättäkö” julkaistaan perjantaina 27.11. ennen kevään 2021 soolokiertuetta

Pate Mustajärven perjantaina 27.11. julkaistava single “Älkää jättäkö” on tosipohjaisuudessaan luontainen jatko Mustajärven syksyllä 2019 julkaistulle sooloalbumille “Teillä oli nimet, ja kerran te kuljitte täällä”, jonka sanoituksellinen sisältö perustuu esittäjänsä lapsuudessa kohtaamiin todellisiin persooniin, oman kylän miehiin ja naisiin.

Keväällä 2021 Mustajärven kalenteri täyttyy ”Tämä(kin) tarina on tosi” -soolokonserteista, joissa mies esiintyy kitarasäesteisesti viime vuosien tapaan teatterisalien näyttämöillä, sekä konserttisalien ja klubien lavoilla. Kiertue kaartaa yhteensä 26 paikkakunnalle käynnistyen perjantaina 5.3. Oulun Teatteri Riosta ja päättyen lauantaina 15.5. Karvian Kulttuurikeskus Skantziin.

”Töihin lähdetään innolla ja tietysti toivoen, että maailma on silloin vielä pystyssä ja tapahtumia on edelleen mahdollista järjestää. Se olisi niin meidän ammatikseen esiintyvien kuin yleisönkin edun mukaista”, heittää Mustajärvi.

Konserttien musiikillinen anti koostuu Mustajärven koko liki 40-vuotisesta soolotuotannosta ja saa lisämausteensa kiertueen nimen mukaisesti jo syntyessään legendaarisista Mustajärvi-tarinoista, jotka kuljettavat kuulijan laulujen taustoihin, syntyyn ja seurauksiin – huumoria ja kommelluksia unohtamatta. Säestyksestä vastaa kitaristi Ari Kankaanpää.

Kiertueen lipunmyynti käynnistyy pe 27.11.2020 klo 0800