Ozzy Osbourne viimeistä kertaa Suomeen Hyvinkään Rockfestiin kesäkuussa! – Radio Nostalgia

Ozzy Osbourne viimeistä kertaa Suomeen Hyvinkään Rockfestiin kesäkuussa!

Rockmaailman suurimpiin legendoihin eittämättä kuuluva Ozzy Osbourne käynnistää jäähyväiskiertueensa ja saapuu sen myötä viimeistä kertaa Suomeen Hyvinkään Rockfestiin kesäkuussa. Osbourne nousee Rockfestin päälavalle keskiviikkona 6. kesäkuuta.

Osbournea saapuu säestämään tälle Rockfestin stadionluokan keikalle todellinen huippuyhtye, johon kuuluvat Zakk Wylde (kitara), Blasko (basso), Tommy Clufetos (rummut) ja Adam Wakeman (koskettimet).

Osbourne on kiertänyt maailmaa konsertoiden jo viidellä vuosikymmenellä ja on esiintynyt yli 2 500 konsertissa niin sooloartistina kuin Black Sabbathin solistina. Hänet on palkittu Rock & Roll Hall of Fame -jäsenyydellä sekä Grammy-palkinnolla, mutta pian tämä kaikki on ohi. Toukokuussa 2018 Meksikosta alkava jäähyväiskiertue kestää 1,5 vuotta, jonka jälkeen hän jättää suuret esiintymislavat.

Rockfest järjestetään Hyvinkään lentokentän uudella konserttialueella. Kolme jättilavaa ja mittava artistikaarti takaavat Rockfestille täysiverisen rocktunnelman mittavine oheistoimintoineen ja palveluineen. Festivaalilla nähdään yhteensä yli 40 kotimaista ja ulkomaista artistia ja yhtyettä.

LIPUT:

Kolmen päivän lippuja on myynnissä erikoishintaan 99 euroa rajoitetusti (ovh. 139 eur).

Festivaalin päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin 20. marraskuuta niin ikää festivaalin nettisivuilla.

Festivaalin nettisivut: rockfest.fi