Nostalgian Päivä ja Arttu Harkki ”Kun musiikilla on merkitys” – Radio Nostalgia

Nostalgian Päivä ja Arttu Harkki ”Kun musiikilla on merkitys”

Suosikkijuontaja Arttu Harkki aloittaa juontajana Radio Nostalgian keskipäivissä maanantaina 3.9.2018. Kolmituntinen, monipuoliseen musiikkiin punoutuva lähetys perustuu erityisesti Radio Nostalgian klassikkohitteihin sekä niihin liittyvään tarinointiin otsikolla ”kun musiikilla on merkitys”.

Arttua innoittaa hyvin alkanut vuorovaikutus Nostalgian yleisön kanssa sekä erittäin mieleinen kanavan musiikki: ”Hienoa soittaa kuulijoille ihan mitä vaan 50-luvulta alkaen ja vaikka heittää kuulijan lähettämä vinyyli soimaan. Suurin osa huippubiiseistä on tehty 60- ja 70-luvulla. Niiden soittaminen saa studiossa vähintään oman ilmakitaran laulamaan. Usein myös miehen. Ja samat biisit eivät soi päivästä toiseen. Tällaista radion pitääkin olla.”

Arttu Harkin tarinointia on kuultu Nostalgian kesässä heinäkuussa sekä muutamissa lähetyksissä syksyn aikana, kunnes yhteisen matkan jatkuminen keskipäivissä varmistui.

Median monitoimimies Arttu Harkki on viime aikoina tullut tutuksi TV:n puolelta Kutosen Autohullut -ohjelmasta sekä radion osalta Cityn Cruising Night -lähetyksestä. Aiemmin hän on juontanut mm. MTV3:n Vihreä kulta -ohjelmaa, sekä Yllytyshulluja ja Suomen Robinsonia.

Arttu muistetaan myös Radio Suomipopin illoista, sekä iltapäivälähetyksistä Rakel Liekin kanssa. Arttu on myös pitkäaikainen Radio Novan juontaja.