Muumilaakson uusi soundtrack julkaistaan ylihuomenna perjantaina – Radio Nostalgia

Muumilaakson uusi soundtrack julkaistaan ylihuomenna perjantaina

Muumilaakson toisen tuotantokauden virallinen soundtrack julkaistaan maailmanlaajuisesti ylihuomenna perjantaina 10.huhtikuuta. Albumilla esiintyy paljon uusia suomalaisia tähtiä kuten Jesse Markin, Vilma Alina ja New Ro. Albumilla kuullaan myös kansainvälisesti tunnettuja artisteja kuten tunnettu muumifani Cavetown, girl in red ja Alex Vargas.

Jo yli 30 maahan myydyn sarjan toisen kauden soundtrackille ollaan haluttu nostaa nousevia tähtiä sekä kotimaasta että maailmalta. Esittäjien lisäksi mukana on suuri määrä suomalaisia uuden sukupolven säveltäjiä ja tuottajia. Tulevalla kaudella kuullaan musiikkia muun muassa Jesse Markinilta, Vilma Alinalta, Sam Huberilta, Cavetownilta, Alex Vargasilta ja girl in rediltä.

Albumilla kuullaan musiikkia myös suomalaiselta artistilta nimeltä New Ro, joka avaa esittämänsä kappaleen “Cloudy Eyes” koskettavia taustoja:

“Rakastuin kappaleen ensimmäisen version harmonioihin ja tiesin heti, että haluan tehdä mun versiosta mahdollisimman ison ja voimakkaan tuntuisen käyttäen lähes ainoastaan mun ääntä.

Mun versiossa biisi saa uuden merkityksen jota halusin vahvistaa omissa sanoituksissa. Kappaleen sanoma herätti muistoja ystävästäni joka teki itsemurhan – kuvittelin tilanteen jossa me voitaisiin jutella hetki menneistä ajoista ja siitä, miten ollaan muututtu. Sen jälkeen hän jatkaisi matkaa omalla pilvellään, kuten Niiskuneiti ja Muumipeikko.”

Muumilaakson toinen tuotantokausi esitetään Ylen kanavilla 13 jakson voimin. Ensimmäiset neljä jaksoa julkaistiin Yle Areenassa 2.3., seuraavat neljä jaksoa 30.3. ja loput viisi jaksoa 27.4. Sarjaa esitetään myös Yle TV2:ssa maanantaisin klo 18.00 alkaen ja Yle Femillä tiistaisin kello 17.25.

Yle tarjoaa mahdollisuuden katsoa Muumilaaksoa myös kuvailutulkattuna. Sarjan pohjoissaamenkielinen versio Mumenvággi alkaa Ylen kanavilla 13.4. Muumilaakso-sarja on myyty jo yli 30 maahan ja sen toinen kausi on käynnistynyt myös Iso-Britanniassa Skyn kanavilla sekä Japanissa NHK-kanavalla.

Muumilaakson toisen kauden soundtrackilla kuullaan seuraavat kappaleet:

1. ‘FIRST DAY OF MY LIFE’ ESITTÄJÄNÄ SAM HUBER
2. ‘HOMESICK’ ESITTÄJÄNÄ CAVETOWN
3. ‘SOMETHING NEW’ ESITTÄJÄNÄ GIRL IN RED
4. ‘MADE OF STONE’ ESITTÄJÄNÄ JESSE MARKIN
5. ‘CLOUDY EYES’ ESITTÄJÄNÄ NEW RO
6. ‘CHANGE IS GONNA KNOW MY NAME’ ESITTÄJÄNÄ ALEX VARGAS
7. ‘START AGAIN’ ESITTÄJÄNÄ BOBBI
8. ‘A PLACE TO CALL HOME’ ESITTÄJÄNÄ JENS
9. ‘CLOUDY’ ESITTÄJÄNÄ VILMA ALINA