Mikko Kuustoselta uusi single – Radio Nostalgia

Mikko Kuustoselta uusi single

Tänään julkaistava ’Revitty taivas’ siivittää miehen kohti maaliskuun kiertuetta.

”Eräs ystäväni kysyi viime syksynä uskallanko olla onnellinen. Tämä on tavallaan ’Revitty taivas’ – biisin ydinkysymys. Uskallus olla totta, hyväksyä ja rakastaa. Rikkinäisyydestä ja keskeneräisyydestä huolimatta.”

Viime vuonna musiikillisen hiljaiselon uudella Agricolankatu 11 –albumilla ja sitä seuranneilla loppuunmyydyillä konserteilla katkaissut Mikko Kuustonen julkaisee tänään uutta musiikkia. Uusi Revitty taivas –niminen kappale on tuttuun tapaan Mikko Kuustosen omaa käsialaa. Tunnelmallinen kappale on tehty saman bändin ja tiimin kanssa kuin viime vuoden paluulevy ja konsertit. Myös tuottaja Aki Sihvonen oli mukana jo viime kerralla. Viime vuoden paluulevy toi Kuustoselle ehdokkuudet myös tämän viikonlopun Iskelmä- ja Emma gaaloissa.

Paluu konserttilavoille pitkän tauon jälkeen oli innostavaa mutta myös äärimmäisen kuumottavaa.

”Kukaan ei voinut tietää yleisön reaktioita. Tilanne lähti kuitenkin lentoon jo ensimmäisistä keikoista uuden bändin kanssa ja huipentui loppuunmyytyihin saleihin. Jo tien päällä tuli selväksi että haluamme jatkaa ja tehdä uutta musaa. Biisien kirjoittaminen on ollut vielä luontevampaa nyt kun uuden bändin luonne ja monipuolisuus soi takaraivossa”, kertoo Mikko Kuustonen tunnelmistaan.

Singlen julkaisua seuraa maaliskuussa starttaava ainutlaatuinen kiertue. Seitsemän iltaa –niminen kiertue pitää sisällään konsertit Järvenpäässä, Turussa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Helsingissä, Lappeenrannassa ja Tampereella. Seitsemän iltaa -konsertissa kuullaan uutta musiikkia sekä rakastetuimpia hittejä tuorein sovituksin. Seitsemän iltaa -konserttisarja on Mikko Kuustosen ainoa tämän vuoden kiertue.

”Haluamme tuoda konserttisaleihin saman läsnäolon, joka toteutuu treenikämppien tai olohuoneiden soittoringissä. Kyse on kommunikaatiosta ja intensiteetistä. Parhaat konserttikokemukset syntyvät puhuttelevuudesta ja yllätyksellisyydestä. On taatusti sekä kuulijoiden että taiteilijoiden etu jos jokainen ilta rakentuu ainutlaatuiseksi. Tämä toteutuu rakentamalla sovitukset ja lavakattaus eläväksi, loppu on kuuntelua ja heittäytymistä”, toteaa Mikko Kuustonen

Mikko Kuustonen – Seitsemän iltaa -kiertue 2018

Ke 7.3.2018 klo 19 Järvenpäätalo

Pe 9.3. klo 19 Logomo, Turku

La 10.3. klo 19 Verkatehdas, Hämeenlinna

Ke 14.3. klo 19 Sibeliustalo, Lahti

To 15.3. klo 19 Hyvinkääsali

Pe 16.3. klo 19 Finlandia-talo, Helsinki

La 17.3. klo 19 Lappeenrantasali

Ma 26.3. klo 19 Tampere-talo