Meiju Suvas 60 vuotta – juhlakonsertti ja uusi diskosingle tässä kuussa – Radio Nostalgia

Meiju Suvas 60 vuotta – juhlakonsertti ja uusi diskosingle tässä kuussa

Meiju Suvas täyttää 60 vuotta ja juhlii tärkeää vuotta julkaisemalla jo tässä kuussa Suorinta tietä -singlensä. Meijun syntymäpäiväjuhlakonsertti puolestaan koittaa 23.1.2019 Espoon Sellosalissa.

”Suorinta tietä on tässä ajassa ja hetkessä kulkeva diskopoljentoinen laulu. Kun kuulin tämän demon, ajattelin heti, että paketin päällä lukee ’Meiju Suvas'”, Meiju toteaa.

Biisin säveltänyt Pertti Haverinen ja sanoittanut Lasse Wikman olivat kumpikin Suvakselle entuudestaan tuttuja, mutta kyseessä on varsinainen ensimmäinen yhteistyö koskaan.

”Kun vielä sopivasti säveltäjä studioineen löytyikin melkein naapurista, niin suorinta tietä lähdinkin saman tien säveltäjä Haverista tapaamaan, ja yhteistyö lähti vauhdilla käyntiin. Juhlavuonna toki aina muistellaan menneitä, mutta minusta siinä samalla on hyvä katsoa myös tulevaisuuteen. Tämä laulu istuu hyvin urani jatkumoon ja juuri tällaista on toivottu”, Meiju miettii tyytyväisenä uudesta sinkustaan.

Muutama artisti Suomessa on pystynyt säilyttämään asemansa ja vetovoimansa vuosikymmenestä toiseen, Meiju on yksi heistä, ja hänen vauhtinsa vain paranee. Hän on täynnä energiaa ja aikoo viettää juhlavuottaan lavalla, eli paikassa, jossa hän viihtyy parhaiten.

Meiju on saanut urallaan kulta- ja platinalevyjä sekä lukemattoman määrän muita tunnustuksia. Vuonna 2016 suomalaiset dj:t äänestivät hänet Suomen ensimmäiseksi discotähdeksi. Meijulle myönnettiin Vantaan kulttuuripalkinto 2017.

Meiju Suvaksen 60-vuotisjuhlakiertue jatkuu Sellosalin jälkeen 2. helmikuuta Imatralla, jolloin vuorossa on Kulttuurikeskus Wirta. Katso kaikki keikat osoitteesta www.meijusuvas.com.

Suorinta tietä ilmestyy suoratoistopalveluihin 18.1.2019