Matti ja Teppo – Veljekset vauhdissa -kiertue viihdyttää ja villitsee loka-joulukuussa! – Radio Nostalgia

Matti ja Teppo – Veljekset vauhdissa -kiertue viihdyttää ja villitsee loka-joulukuussa!

Yli 1,5 miljoonaa levyä myyneet iskelmämusiikin elävät legendat tien päälle lokakuussa!

Suomalaisen musiikkimaailman rakastetuimpiin viihdyttäjiin lukeutuvat Matti ja Teppo julkistavat uuden odotetun kiertueensa. Lokakuun alussa starttaava Veljekset vauhdissa -kiertue vastaa osaltaan parin vuoden takaisen 45-vuotisjuhlakiertueen yleisölle jättämään nälkään; 18 konsertin mittaiseksi laajentunutta kiertuetta jatkettiin vastaamalla kovaan kysyntään 11 lisäkonsertin myötä.  Esitykset vetivät salit täyteen kahdesti Turun Logomossa sekä Tampereen Tampere-talolla.

Nimensä mukaisesti Veljekset vauhdissa -kiertue lupaa vauhdikkuudessa ja viihdyttävyydessään vertaansa hakevan parituntisen konserttielämyksen täynnä veljeskaksikon hittejä aina uransa alkutaipalelta 60-luvulta tähän päivään saakka. Tiedossa on myös maistiaisia syksyllä julkaistavalta uudelta albumilta. Koska parivaljakon tuotantoon kuuluu lähes 400 kappaletta, tiedossa on myös sikermiä, jotta mahdollisimman monien kappaletoiveet täyttyisivät illan aikana.

Myös veljesten tavaramerkkinä tunnettua – ja yleisön rakastamaa – hulvatonta tilannehuumorin viljelyä ja keskinäistä kuittailua on luvassa; tarinaa isketään niin kuin vain Matti ja Teppo osaavat. Konserttien tunnelma on tunnetusti välitön ja rento yleisön eläessä vahvasti mukana esityksen alusta loppuun. Kaksikon taustalla nähdään huippumuusikoista koottu orkesteri. Kiertuekaupungit ja esityspaikat alla.

Matin ja Tepon ura maamme musiikkikentässä hakee vertaansa. Turkulaisveljesten neljän vuosikymmenen mittainen ura on tuottanut puolitoista miljoonaa myytyä levyä, 31 kultalevyä, 8 platinalevyä ja 3 tuplaplatinaa. Palkintokaapista löytyy Iskelmä-Finlandia, kaksi Emmaa, Olavi Virta -stipendi, Vuoden tanssittaja -palkinto, Turun tähti -laatta, Vuoden vaikuttaja -palkinto ja suuri joukko muita tunnustuksia.

Matin ja Tepon ensilevy, Jos olet onnellinen, ilmestyi vuonna 1969.  Seuraavana vuonna prässättiin vinyylille Kissankultaa, Matin ensimmäinen levytetty sävellys. Se oli todellinen läpilyönti; siitä käynnistyi hittiputki, jolle ei näy loppua. Kautta aikain suosituimpiin sinivalkoisiin ääniimme lukeutuvat Matti ja Teppo ovat tuottaneet kansalle ikivihreitä hittejä vuodesta toiseen, mm. Mä joka päivä töitä teen, Näitä polkuja tallaan, Kaiken takana on nainen, Näin se kesäloma toimii, Ensimmäinen tai Pöytä täyteen.