Markku Aro 70-vuotisjuhlakiertueelle – Radio Nostalgia

Markku Aro 70-vuotisjuhlakiertueelle

Markku Aron ”70 vuotta –juhlakiertue” starttasi Joensuusta 12.10. ja käsittää kaiken kaikkiaan 22 konserttia eri puolilla Suomea. Kiertueen finaali nähdään Tampereella 15. päivä joulukuuta.

Sympaattinen Markku Aro nauttii siitä, että hänen ikäisilleen artistikonkareille riittää vielä kysyntää. Menestyksensä jo 1960-luvulla vakiinnuttaneen artistin hitit elävät yhä edelleen vahvasti yleisön muistoissa. Huomion arvoista on myös se, että hän täyttää 70 vuotta helmikuussa 2020.

Nyt juhlakiertueen jo käynnistyttyä tunnelmat ovat aivan mahtavat. Hieno fiilis! Onhan se mahtavaa, kun yleisö yhtyy kertosäkeisiin ja nousee konsertin lopussa seisomaan, taputtaa käsiään ja osoittaa suosiota. Sanoin kuvaamatonta, Markku Aro kertoo.Tällä juhlakiertueella yhdistyvät upealla tavalla niin 50-vuotistaiteilijajuhla kuin henkilökohtainen 70-vuotisjuhlakin. Täytän 70 vuotta 3. päivä helmikuuta 2020, mutta moniin aikalaiskollegoihini verrattuna tunnen itseni vielä poikaseksi, hän jatkaa hymyillen.Uran lopettamista juhlavuoden jälkeen Aro ei ole harkinnut.