Maailmalla menestynyt Madonna-musikaali Suomeen – Radio Nostalgia

Maailmalla menestynyt Madonna-musikaali Suomeen

Täysille katsomoille viime vuoden lopulla maassamme vieraillut kansainvälinen Madonna-musikaali saapuu syksyllä Suomeen. Tämä suurta menestystä ympäri maailman kerännyt Madonnan 60-vuotisjuhlan kunniaksi tuotettu Material Girl -esitys nähdään Lappeenrannassa, Mikkelissä, Järvenpäässä ja Lahdessa.

Liput Material Girl -musikaaliin maksavat alkaen 49,50 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Lippupisteessä ja Ticketmasterissa.

Brittiläistä alkuperää oleva Material Girl -musikaali on valloittanut yleisönsä lukuisissa musiikkiteattereissa eri puolilla Isoa-Britanniaa. Nyt esitys palaa jälleen Manner-Eurooppaan ja saapuu sen myötä myös Suomeen. Musikaali kertoo Madonnan huikean elämäntarinan hänen laulujensa myötä.

Lavalla nähdään laulajia ja tanssijoita sekä runsaasti videomateriaalia. Luvassa on suuri joukko Madonnan suosituimpia hittejä, kuten Like A Virgin, Papa Don’t Preach, Vogue, Crazy for You, Into the Groove, Like a Prayer ja Express Yourself.

Yleisö pääsee matkalle Madonnan elämään ja hänen kehittymiseensä pienestä tytöstä koko maailman tuntemaksi ja ihailemaksi musiikkimaailman tähdeksi. Musikaalissa esitetään kiehtovia tarinoita Madonnan lapsuudesta, nuoruudesta ja tähteydestä. Pääosassa nähdään taiturimainen Jodie Jane Jackson, jolle Madonnan rooli on ollut todellinen suuren unelman toteutuminen.

Esityksen tuottaja Duncan Heather toteaa osuvasti, että Madonna on paljon enemmän kuin pelkkää laulua ja musiikkia. – Vaikka Madonna on erittäin suosittu ja menestynyt, on hän pohjimmiltaan maanläheinen ihminen. Hänen elämäntarinansa antaa iloa ja toivoa meille kaikille, Heather korostaa.