Legendaarisen Matti ja Teppo -duon koko tuotanto julkaistaan vihdoin myös digitaalisesti – Radio Nostalgia

Legendaarisen Matti ja Teppo -duon koko tuotanto julkaistaan vihdoin myös digitaalisesti

Tämä yhtye on esiintynyt areenoilla jo ennen nykytähtiä, tästä duosta räppää nykyään myös JVG ja tämä veljespari tietää myös, että kaiken takana on nainen.

Suomen kansan rakastama veljesduo Matti ja Teppo juhlii 50-vuotista uraansa julkaisemalla koko tuotantonsa digitaalisesti kesän 2020 aikana.

Vanhemman tuotannon lisäksi kaikki julkaisut vuodesta 1989 tulevat saataville suoratoistopalveluihin kesän 2020 aikana Playground Musicin kautta. Samalla 50 vuoden upea ura saa arvoisensa huipennuksen.

KUUNTELE TÄSTÄ!

Matin ja Tepon tallaama polku on vertaansa vailla suomalaisen iskelmämusiikin historiassa. Turkulaisveljesten viiden vuosikymmenen mittainen ura on tuottanut puolitoista miljoonaa myytyä levyä,  31 kultalevyä, 8 platinalevyä ja 3 tuplaplatinaa! Palkintokaapista löytyy Iskelmä-Finlandia, kaksi Emmaa, Olavi Virta -stipendi ja suuri joukko muita tunnustuksia. Matin ja Tepon laji ei ole hevimetallia, se on jalometallia.

in ja Tepon kiintotähteyden arvoa kohottaa se, että parivaljakko ei ole jäänyt lepäämään nostalgian laakereille. Kaksikko on tuottanut jatkuvasti uutta musiikkia, joka on paitsi pitänyt vakiintuneet fanit aktiivisena, myös houkutellut yhä uusia tanssivia sukupolvia keikkapaikoille ja levyjen kuuntelijoiksi.  Matin ja Tepon ensilevy ”Jos olet onnellinen” ilmestyi vuonna 1969.  Seuraavana vuonna prässättiin vinyylille Matin ensimmäinen levytetty sävellys ”Kissankultaa”. Se oli todellinen läpilyönti ja siitä käynnistyi katkeamaton hittiputki. Kruununjalokivinä kultaisessa ketjussa loistavat vaikkapa sellaiset ikivihreät klassikot kuin ”Mä joka päivä töitä teen”, ”Näitä polkuja tallaan”, ”Kaiken takana on nainen”, ”Näin se kesäloma toimii”, ”Ensimmäinen” ja ”Minä rakastan sua”.

Nyt kaikkia rakastettuja hittejä pääsee kuuntelemaan myös suoratoistopalveluista, kun Playground Music julkaisee tämän kesän aikana yhtyeen koko tuotannon digitaalisena.

Tänään perjantaina julkaistaan viisi albumia digitaalisesti.