Laulajasuosikki Paul Young konsertoimaan Helsinkiin huhtikuussa! – Radio Nostalgia

Laulajasuosikki Paul Young konsertoimaan Helsinkiin huhtikuussa!

Jo yli 30 vuotta maailman musiikkitaivaan huipulla kulkenut laulaja-lauluntekijä Paul Young saapuu konsertoimaan Helsinkiin huhtikuussa. Tämä monista listahiteistään tunnettu maailmantähti nähdään Finlandia-talossa, Helsingissä lauantaina 1. huhtikuuta.

Liput Paul Youngin konserttiin maksavat alkaen 69,50 euroa, ja niiden ennakkomyynti on jo alkanut Menolipussa. Myynti Ticketmasterissa alkaa perjantaina 28. lokakuuta kello 9.00.

Vuonna 1956 syntynyt Paul Young oppi jo lapsena soittamaan kitaraa ja pianoa. Erinäisten yhtyekokeilujen ja kiertueiden jälkeen hän aloitti soolouransa tehden levytyssopimuksen CBS/SONY-yhtiön kanssa 1982. Debyyttialbumi No Parlez, joka julkaistiin vuotta myöhemmin, nosti hänet koko maailman tietouteen mm. kappaleilla Wherever I Lay My Hat ja Come Back And Stay. Suosio kasvoi kasvamistaan kakkosalbumin The Secret Of Association, Every Time You Go Away -kappaleilla.

Sittemmin Young on tehnyt useita levytyksiä ja lukuisia maailmankiertueita. Hän on yhä ahkera laulujen kirjoittaja ja esiintyjä ja konsertoi jatkuvasti eri puolilla maailmaa.

Musiikin lisäksi Young on luonut uran hyvän ruoan parissa. Hän on esiintynyt monissa kokkiohjelmissa ja vuonna 2012 hän julkaisi oman keittokirjansa suosikkiresepteistään.

Paul Youngin tuorein albumi, Good Thing, on tältä keväältä. Kyseessä on samalla Youngin ensimmäinen soololevy kahteenkymmeneen vuoteen. Lisäksi Young levytti hiljattain People Like Us -kappaleen Eddie The Eagle -elokuvan soundtrackille.