Klassisen rock’n’rollin nimeen vannova Ile Kallio julkaisee uutta materiaalia – Radio Nostalgia

Klassisen rock’n’rollin nimeen vannova Ile Kallio julkaisee uutta materiaalia

Vasta vähän yli vuosi sitten kehutun Shook Up! -debyyttilevynsä julkaissut rock-partio Ile Kallio Big Rock Band palaa kehiin uuden materiaalin kera. Perjantaina 29.4. julkaistiin uudistuneella kokoonpanolla jatkavan IKBRB:n kakkoslevyn ensimmäinen single, kesäiselle cruisailureissulle kutsuva I Feel Love.

”I Feel Love rullaa voimakkaasti kuin kiiltävä Jaguar kesäisessä maisemassa. Aurinko lämmittää ja tyttö hymyilee. Mitään ei puutu. Tulevan albumin ensijulkaisu antaa viitteitä musasta, joka ei tule jättämään kylmäksi. Rock on vahvaa ja omaa”, Ile Kallio kuvailee uutta materiaalia.

Maaliskuussa 2015 debyyttilevynsä julkaissut Ile Kallio Big Rock Band syntyi, kun Hurriganesin perustajajäsen Ile Kallio kasasi keväällä 2013 ympärilleen huippumuusikoista koostuvan uuden yhtyeen. Bändissä vaikuttavat Kallion lisäksi rumpali Okko Laru, basisti Masa Maijanen ja kosketinsoittaja Puke Kataja. Laulusta vastaa sielukkaan ja väkevän soundin omaava ruotsalaiisvokalisti Patrik Eriksson.

Yhtyeen puhallinosastossa on tapahtunut muutoksia sitten debyyttilevyn, kun torvisektio on uudella levyllä vaihtunut yhteen puhaltajaan.

”Kun kirjoitimme uutta materiaalia, ei siellä kuultu torvisektiota, vaan yksittäistä fonia. Näin päädyttiin tähän saundikuvaan. Bändin klangi muuttuu, mutta voima ei vähene!”

Ile Kallio Big Rock Bandin vielä nimeämätön kakkosalbumi julkaistaan syyskuussa, jonka jälkeen yhtye lähtee pitkälle Suomen kiertueelle.