Keskiviikkona Rockfestin saapuvalla Ozzy Osbournella mittava vaatimuslista – Radio Nostalgia

Keskiviikkona Rockfestin saapuvalla Ozzy Osbournella mittava vaatimuslista

Hyvinkään Rockfestiin keskiviikkona 6. kesäkuuta saapuvalla Ozzy Osbournella on varsin mittava vaatimuslista konsertin järjestelyihin ja takahuonetarjoiluihin.

– Näyttää siltä, että Pimeyden prinssi Ozzy haluaa olla kuin kotonaan kiertueella, toteaa Rockfestin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen. – Hänen raiderissaan on kaiken kaikkiaan 29 sivua erilaisia suurempia ja pienempiä vaatimuksia.

Osbournen yhtyettä ja lavatekniikkaa varten tarvitaan kaikkiaan kymmenen rekkaa ja muuta ajoneuvoa. Hän tuo mukanaan muun muassa yli 300 valo- ja äänielementtiä.

Pelkästään Osbournen yhtyeen pukuhuonetarjoiluissa on mainittu 112 erilaista tavaraa brittiläisestä teestä leivänpaahtimeen ja hummuksesta erilaisiin mehuihin.

Osbourne itse haluaa nauttia takahuonetarjoilunsa posliiniastioista. Lisäksi ruoan on oltava orgaanista eikä siinä saa olla makeutusaineita.

Rockfest järjestetään Hyvinkään lentokentällä 6.-9. kesäkuuta, ja sinne on luvassa jokaiselle festivaalipäivälle pääesiintyjäksi mittava maailmanluokan supertähti. Artistikattauksesta on tulossa yksi kesän ehdottomasti kovimmista, onhan sinne jo aiemmin julkaistu Ozzy Osbournen jäähyväiskeikan lisäksi mm. Judas Priestin, Marilyn Mansonin, Megadethin ja Avenged Sevenfoldin esiintymiset.

Kolme jättilavaa ja mittava artistikaarti takaavat Rockfestille täysiverisen rocktunnelman laajoine oheistoimintoineen ja palveluineen. Festivaalilla nähdään yhteensä yli 40 kotimaista ja ulkomaista artistia ja yhtyettä. Koko lista on katsottavissa osoitteessa www.rockfest.fi.

Hyvinkään sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä mahdollistaa festivaalivieraille helpon pääsyn alueelle. Hyvinkäälle pääsee junilla ja linja-autoilla, lisäksi kaupunki on hyvin vilkkaan Tampere-Helsinki -valtatien varrella. Lisäksi VR ajaa junavuoroja Helsingin ja Tampereen suuntaan koko yön ajan.

Festivaalin nettisivut: www.rockfest.fi