Katso täältä blueskitaristi Erja Lyytisen ensimmäinen musiikkivideo ”Stolen Hearts” – Radio Nostalgia

Katso täältä blueskitaristi Erja Lyytisen ensimmäinen musiikkivideo ”Stolen Hearts”

Pitkän uran tehnyt blueskitaristi Erja Lyytinen julkaisee ensimmäisen musiikkivideonsa Stolen Hearts tänään.

Musiikkivideo on kuvattu klassisessa film noir -hengessä Turun Old Bank -ravintolassa kahtena yöllisenä kuvaussessiona. Videon tummanpuhuva tunnelma kertoo tarinaa femme fatalesta, joka käyttää surutta miesten sydämiä hyväkseen ja joutuu lopulta itse kohtaamaan karun kohtalonsa.

“Netti on täynnä kaikenlaisia taltiointeja keikoiltani ulkomailta ja kotimaasta. Nyt ensimmäistä kertaa omasta kappaleestani on tehty virallinen, tarinallinen musiikkivideo”, Erja sanoo. ”Tämä on ihan kuin kuin leffaa katsoisi! On kutkuttavaa seurata, kuinka oma teksti herää valkokankaalla eloon. Bluesgenressä tehdään harvemmin juonellisia musavideoita, siinäkin mielessä tämä on takuulla mielenkiintoinen faneilleni. Video kuvattiin yön pikkutunteina, jolloin lokaatio oli vapaa. Se loi oman mystisyytensä dramaattiseen juoneen. Tätä musavideota olen odottanut pitkään.”

Videolla esiintyvät muun muassa Petri Aulin, Sami Huhtala ja burleski-tähti Serafina Secret. Kappaleen sanoitus on peräisin Erjan kynästä ja hän on säveltänyt sen yhdessä Davide Florenon kanssa. Video julkaistaan Erjan meneillään olevalla brittikiertueella, jolla hän soittaa kahden ja puolen viikon aikana toistakymmentä keikkaa. Erja keikkailee Briteissä jatkuvasti. Hänellä on siellä vankka fanikunta kuten myös saksankielisessä Keski-Euroopassa ja Suomessa.

Video on Erjan helmikuussa julkaistavan albumin ensimmäinen single. Levyn tuotantoon on osallistunut mm. Chris Kimsey, joka on työskennellyt mm. Led Zeppelinin, The Rolling Stonesin, Mott The Hooplen ja BB Kingin kanssa.

 

Kuva: Liza McWhirter