Kantri-ikoni Dolly Parton julkaisee uuden albumin elokuussa – Radio Nostalgia

Kantri-ikoni Dolly Parton julkaisee uuden albumin elokuussa

Kantri-ikoni Dolly Parton julkaisee uuden albumin Pure&Simple 19. elokuuta

Amerikkalaisen kantrimusiikin kansallisaarre Dolly Parton julkaisee uutta musiikkia. Uusi studioalbumi nimeltään Pure&Simple julkaistaan 19. elokuuta. Levy julkaistaan yhteistyössä Partonin, RCA Nashvillen ja Sony Music Entertainmentin kanssa.

Uudella levyllään Dolly sanoo vievänsä faninsa takaisin juurilleen: ”En ehkä ole puhtoinen, mutta minua vaivattomampaa saa hakea! Pure&Simple -projekti on minulle erityinen siksi, että vien fanini sen kautta takaisin juurille. Kappaleissa on puhdas, herkkä puoli, ja järjestelyt levyä tehtäessä pidettiin yksinkertaisina. Olen iloinen, että minä ja ystäväni Sony Musicilla lyöttäydyimme yhteen saadaksemme albumin kokoon faneja varten.”

Sony Music Entertainmentin toimitusjohtaja Doug Morris on innoissaan yhteistyöstä kantri-ikonin kanssa: ”Dolly Parton on kansallisaarre ja ikoninen laulaja ja lauluntekijä. Olemme innoissamme saadessamme laajentaa menestyksekästä yhteistyötämme hänen kanssaan tämän projektin myötä. Olemme ylpeitä voidessamme kutsua häntä Sony Musicin perheenjäseneksi.”

Sony Musicin kantria edustavan Sony Music Nashvillen toimitusjohtaja Randy Goodman kommentoi yhteistä projektia näin: ”Tämä on erityinen jälleennäkeminen Dollylle, RCA Nashvillelle sekä minulle henkilökohtaisesti. Koko Sony Music Nashville -tiimimme on haltioissaan.

Pure&Simple -albumi on tupla-CD, jossa ensimmäinen CD sisältää 10 uutta biisiä ja toinen CD on valikoima Partonin tunnetuimpia hittejä, kuten Jolene, I Will Always Love You ja 9  To 5. Dolly Parton on tuottanut ja säveltänyt levyn kappaleet.