Kansallisteatterin kevätkauden näytännöt peruttu ‒ alkusyksyn esityskalenteria valmistellaan – Radio Nostalgia

Kansallisteatterin kevätkauden näytännöt peruttu ‒ alkusyksyn esityskalenteria valmistellaan

Kaikki Kansallisteatterin kevään 2020 teatterinäytännöt on peruttu koronavirusepidemian leviämisen hillitsemiseksi. Peruutus koskee myös teatterin muita yleisötilaisuuksia, kuten Lavaklubin maksullisia ja maksuttomia tapahtumia.

LIPPUJEN VAIHTAMINEN TAI PERUMINEN
Voit vaihtaa lippusi syksyn näytäntöihin, vuoden voimassa olevaan lahjakorttiin tai pyytää rahasi takaisin. Tilanteesta johtuen asiakaspalvelumme on nyt poikkeuksellisen ruuhkainen. Lippuvaihtoja voi tehdä 29.5.2020 saakka, joten kiirettä lipunvaihdolle ei ole.

Jos olet ostanut liput Lippupisteen kautta, lipuista hyvitetään rahat takaisin tämän linkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/ . Lippupiste palauttaa lipun hinnan mahdollisimman pian.

KOHTI UUTTA TEATTERISYKSYÄ
Valitettavasta poikkeustilanteesta huolimatta haluamme ajatella jo tulevaa teatterisyksyä. Syksy tuo mukanaan toinen toistaan mielenkiintoisempia uutuuksia kaikille näyttämöille: Suurelle näyttämölle, Omapohjaan sekä upouuteen Vallilan Kansallisteatteriin. Myös osa vanhoista suosikeista jatkaa ohjelmistossa. Viestimme elo-lokakuun lipunmyynnin aloittamisesta heti, kun päivitetty esityskalenteri on valmistunut.