Kaija Koon odotettu albumi julkaistaan ensi viikolla – Radio Nostalgia

Kaija Koon odotettu albumi julkaistaan ensi viikolla

Kaija Koon odotettu albumi Sinun naisesi julkaistaan ensi viikon perjantaina 4. marraskuuta. Jo nimi kuvastaa sitä, että Kaija haluaa omistautua kuulijoilleen.

Suurin osa uuden albumin kappaleista syntyi HMC Publishingin biisileireillä, joilla niitä olivat tekemässä muun muassa  Ellinoora, Elias Kaskinen, Iisa Pykäri, Matti Mikkola, DJPP ja Ville Galle. Tekijäkaartiin lukeutuvat lisäksi esimerkiksi Paula Vesala, Maija Vilkkumaa ja Erin. Levyn ovat tuottaneet Jukka Immonen, Antti Riihimäki ja Hannu Korkeamäki.

Yhdeksän kappaletta sisältävän albumin ensimmäinen single, kultaa striimannut Siniset tikkaat oli kesällä ja syksyllä toista kuukautta Suomen soitetuin radiokappale, ja tällä hetkellä samalla listalla koko ajan ylöspäin kipuaa Spotifyn soitetuimpien kappaleiden listalla kärkipaikkoja kolkutteleva Nää yöt ei anna armoo feat. Cheek.

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Kaiken kaikkiaan hänen albumeitaan on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta. Tällä hetkellä Kaija on keikkatauolla ja palaa estradeille keväällä 2017.