Jean S:n Antti Paavilaisen soololevy tänään kaupoissa – Radio Nostalgia

Jean S:n Antti Paavilaisen soololevy tänään kaupoissa

Jean S:n keulamiehenä viime vuoden loppupuolen keikkarintamalla tahkonut Antti Paavilainen pääsee viimein tänään myös sooloalbumillaan julkaisukantaan! Juuri ennen joulua faneille digitaalisena joululahjana julkaistu Kapiaisen kakara -albumi on nyt saatavilla siis myös fyysisenä versiona. Tapaus on tekijälleen iso juttu:

”Mä päätin tehdä levyn kahdeksanvuotiaana. 39 vuotta siihen meni, mutta asia on sama, ja musiikki alkoi itää jo silloin”, Antti Paavilainen kertoo.

Tämän haaveen alkusysäyksen ja Kapiaisen kakara -albumin julkaisun väliin on mahtunut elämää, opiskelua ja keikkailua, jotka kaikki kuuluvat myös lopputuloksessa. Antti Paavilainen Band puolestaan on keikkaillut jo viime keväästä lähtien, ja vuonna 2018 tahti vain kiihtyy.

Levylle on valikoitunut yksitoista kappaletta, joita kaikkia yhdistää tekijän lisäksi duurisointu sekä countryrockin henki.

”Levyn biisit kertovat kaikki minusta eri kohdissa elämääni. Todellinen sanoma on kuitenkin ristiriitainen toteamus ja jopa anteeksipyyntö miehisestä urpoudesta, johon evoluutio alfa-uroon ajaa. Tai miten mies itsensä kokee. Juuri tänään”, Antti hymyilee.

Antti Paavilainen Band on tällä hetkellä keikkareissulla – missäpä muuallakaan kuin – Kanarian lämmössä, ja seuraavan kerran retkue nähdään livenä 9. helmikuuta Vantaalla. Kaikki keikkapäivät päivittyvät yhtyeen Facebookiin.

Kuuntele koko Kapiaisen kakara -albumi myös Spotifyssä!

www.facebook.com/anttipaavilainenband