Jean S juhlii 25 vuottaan ja jäähyväisiä Helsingin Kulttuuritalossa marraskuussa! – Radio Nostalgia

Jean S juhlii 25 vuottaan ja jäähyväisiä Helsingin Kulttuuritalossa marraskuussa!

Jean S -yhtye juhlii 25-vuotista taivaltaan Superbileillä Helsingin Kulttuuritalossa marraskuussa. Samalla juhlitaan myös orkesterin nykyisen kokoonpanon jäähyväisiä. Jean S:n perustajajäsen ja toinen laulusolisti Timo Kärkkäinen jättää yhtyeen tämän vuoden lopussa.

Jean S:n Superbileet pidetään lauantaina 18. marraskuuta. Kulttuuritalossa on luvassa yli kaksituntinen megakeikka takuuvarmaa Jean S -tunnelmaa. Esiintymään saapuu myös lukuisia yhtyeen entisiä soittajia. Konsertin lipunmyynti alkaa torstaina 11. toukokuuta Ticketmasterissa.

Jean S jatkaa nykyisellään vuoden 2017 loppuun. Se, jatkaako orkesteri uraansa tämän jälkeen ja millä nimellä ja kokoonpanolla, selviää syksyn aikana. Yhtye toimii tänä vuonna vielä normaalien keikkojensa lisäksi 16. toukokuuta ensi-iltansa saavan Uuden Iloisen Teatterin Sata lasissa! -kevätrevyyn orkesterina. Toukokuussa käynnistyy lisäksi helsinkiläisen Raffaello-ravintolan terassilla Jean S:n klubi-iltojen kymmenen keikan sarja. Loppuvuoden viimeiset esiintymiset julkistetaan myöhemmin.

Jean S:n albumeita on myyty vuosien varrella kaikkiaan yli 200 000 kappaletta, ja yhtye on tehnyt yli 3 000 keikkaa. Sillä on ollut myös kaksi omaa TV-showta: Suomi-ilmiö ja Lintsi laulaa.

Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnan klubille housebändiksi 1991 perustettu Jean S juhlii parhaillaan 25-vuotista taivaltaan. Suomen parhaaksi bilebändiksi tituleerattu yhdentoista ammattimuusikon muodostama ryhmä tunnetaan pukeutumisestaan polvihousuihin ja smokin yläosaan.

Energisestä lavaesiintymisestään tunnettu Jean S on ollut vuodesta 2008 UIT:n jokavuotisen kevätrevyyn orkesterina Peacock-teatterissa.

Timo Kärkkäinen keskittyy tulevaisuudessa erinäisiin sävellys-, sovitus- ja käsikirjoitustöihin sekä muihin musiikki- ja teatterituotantoihin. Kärkkäinen on ollut mukana yhtyeessä sen perustamisesta saakka, marraskuusta 1991.