JARKKO TAMMISEN SKETSIJENGI ENSI-ILTAAN PEACOCK-TEATTERISSA PERJANTAINA 18.1.2019 – Lavalla Hannes Suominen, Linda Wiklund, Joonas Saartamo, Jaana Saarinen, Jarkko Niemi, Arttu Kapulainen ja Lotta Lehtikari – Radio Nostalgia

JARKKO TAMMISEN SKETSIJENGI ENSI-ILTAAN PEACOCK-TEATTERISSA PERJANTAINA 18.1.2019 – Lavalla Hannes Suominen, Linda Wiklund, Joonas Saartamo, Jaana Saarinen, Jarkko Niemi, Arttu Kapulainen ja Lotta Lehtikari

Näyttelijä ja imitaattori Jarkko Tammisen tuottama ja ohjaama sketsishow Sketsijengi tulee ensi-iltaan Peacock-teatterissa tulevana perjantaina 18.1.2019. Huikean komedian esitykset jatkuvat maaliskuun lopulle saakka. Lavalla nähdään suositut näyttelijät Hannes Suominen, Joonas Saartamo, Linda Wiklund, Jarkko Niemi, Jaana Saarinen, Arttu Kapulainen, Lotta Lehtikari sekä Matti Paatelman johtama bändi.

Jarkko Tamminen on tunnettu jättisuosituista imitaatiorevyistään, jotka ovat olleet yleisömenestyksiä ja suurelta osin loppuunmyytyjä. Jarkon ideoiman, sketsien ja musiikin täyttämän Sketsijengin ovat käsikirjoittaneet hänen kanssaan Anna Dahlman ja Niina Lahtinen.

Jarkko matkusti vuosituhannen alussa useissa eri kaupungeissa Yhdysvalloissa ja tutustui kymmeniin eri teatteri- ja revyyesityksiin. Hän ihastui erityisesti amerikkalaiseen sketsi- ja improvisaatiotaiteeseen, josta hän on ottanut vaikutteita ja saanut inspiraatiota eri projekteihin. Sketsijengi-projekti starttasi toden teolla työryhmän yhteisellä opintomatkalla Los Angelesissa viime kesänä, jolloin he tutustuivat paikalliseen sketsi- ja komediataiteeseen.

“Seitsemäntoista vuotta pöytälaatikossa ollut ajatus sketsihow’sta toteutuu nyt. Olimme koko työryhmän kanssa ideointi- ja opintomatkalla Los Angelesissa, missä koimme ja näimme paljon. Mahtavan matkan saldo tulee näkymään myös lavalla”, Jarkko lupaa.