Jarkko Tammisen Sketsijengi ensi-iltaan 18.1.2019 Peacock-teatterissa Linnanmäellä – Radio Nostalgia

Jarkko Tammisen Sketsijengi ensi-iltaan 18.1.2019 Peacock-teatterissa Linnanmäellä

Näyttelijä ja imitaattori Jarkko Tammisen tuottama ja ohjaama sketsishow Sketsijengi saa ensi-iltansa Peacock-teatterissa 18.1.2019. Esitykset jatkuvat maaliskuun lopulle saakka.

Jarkko tunnetaan suosituista imitaatiorevyistään, jotka ovat olleet yleisömenestyksiä ja suurelta osin loppuunmyytyjä. Jarkon ideoiman, sketsien ja musiikin täyttämän Sketsijengin käsikirjoittavat hänen kanssaan Anna Dahlman, Niina Lahtinen ja Jukka Lindström. Lavalla nähdään tunnetut ja kokeneet näyttelijät Linda Wiklund, Joonas Saartamo, Jaana Saarinen, Lotta Lehtikari, Jarkko Niemi, Hannes Suominen ja Arttu Kapulainen.

Jarkko matkusti vuosituhannen alussa useissa eri kaupungeissa Yhdysvalloissa ja tutustui kymmeniin eri teatteri- ja revyyesityksiin. Hän ihastui erityisesti amerikkalaiseen sketsi- ja improvisaatiotaiteeseen, josta hän on ottanut vaikutteita ja saanut inspiraatiota eri projekteihin. Sketsijengi-projekti starttasi toden teolla työryhmän yhteisellä opintomatkalla Los Angelesissa viime kesänä, jolloin he tutustuivat paikalliseen sketsi- ja komediataiteeseen.

“Seitsemäntoista vuotta pöytälaatikossa ollut ajatus sketsihow’sta toteutuu nyt. Olimme koko työryhmän kanssa ideointi- ja opintomatkalla Los Angelesisiin, missä koimme ja näimme paljon. Mahtavan matkan saldo tulee näkymään myös lavalla”, Jarkko lupaa.

Esitystiedot
Ohjaaja ja tuottaja: Jarkko Tamminen
Näyttelijät: Linda Wiklund, Joonas Saartamo, Jaana Saarinen, Lotta Lehtikari, Jarkko Niemi, Hannes Suominen ja Arttu Kapulainen
Käsikirjoittajat: Anna Dahlman, Niina Lahtinen, Jarkko Tamminen ja Jukka Lindström
Bändi: Musiikinjohto Matti Paatelma

Ensi-ilta ja näytökset
Peacock-teatteri, Linnanmäki
18.1. – 23.3.2019