Jarkko Tammisen jättisuosittu imitaatiorevyy Hartwall Arenalle ja laajalle Suomen kiertueelle ensi syksynä – Radio Nostalgia

Jarkko Tammisen jättisuosittu imitaatiorevyy Hartwall Arenalle ja laajalle Suomen kiertueelle ensi syksynä

Huippusuositun imitaattori-näyttelijä Jarkko Tammisen imitaatiorevyy Stars Show lähtee tulevana syksynä laajalle Suomen kiertueelle. 28.10. – 3.12.2016 nähtävä kiertue matkaa Ouluun, Kuopioon, Lahteen, Turkuun, Jyväskylään ja Tampereelle. Kiertue huipentuu perjantaina 25.11.2016 Hartwall Arenalle, jonne Jarkko kokoaa maailman suurimman imitaatioshow’n nimeltään Stars Show XXL.

Ajan hermoille päivitetyn show’n Special Guest Star on itseoikeutetusti Laura Voutilainen, joka esiintyy sekä laulajana että imitaattorina. Hartwall Arenalla tullaan näkemään iso joukko vierailevia tähtiä, kuten Jukka Puotila, Jope Ruonansuu, Joonas Nordman ja Krista Siegfrids. Lavalla nousee myös yllätysvieraita, joiden henkilöllisyys paljastuu vasta esityksen aikana.

Jarkko on uudesta show’staan iloinen ja kiitollinen: ”Onhan tämä nyt unelmien täyttymys! Hartwall Arena, ja kaikki Suomen kovimmat imitaattorit koolla!”

Hän painottaa myös show’n kokoluokkaa: ”On hienoa ottaa haaste vastaan, ja rakentaa areenakokoinen show! Sataa ihmistä pitäisi pystyä ohjaamaan haluamaansa suuntaan, jo nyt jännittää, että miten äijän käy.”

Jarkon jättisuosittu show nähtiin syksyinä 2013 ja 2014 Helsingissä, jolloin lähes kaikki sen näytökset myytiin loppuun viimeistä takarivin jakkaraa myöten. ”Oli aivan mahtavaa, että ihmiset löysivät show’mme edellisinä syksyinä, ja toivon että yleisö löytää meidät jälleen”, Jarkko iloitsee. ”On myös hienoa lähteä esityksen kanssa Suomen kiertueelle! Odotamme innolla, että pääsemme esiintymään myös Ouluun, Kuopioon, Jyväskylään, Turkuun, Lahteen ja Tampereelle”, hän jatkaa.

Jarkko kertoo uudistetusta show’staan seuraavaa: ”Esitys ajankohtaistetaan edellissyksyistä. Useat biisit ja jutut tulevat vaihtumaan, minkä lisäksi luvassa on myös uusia show-kokonaisuuksia. Uusissa osioissa parodioidaan mm. suomalaisia rock-bändejä ja kansainvälisiä pop-artisteja”, Jarkko paljastaa.

Jarkon tuottama spektaakkeli on ensimmäinen laatuaan, jossa näyttelijä imitoi yksin samassa show’ssa yli 40:tä julkisuudesta tuttua henkilöä. Show’ssa esiintyy myös tunnetuista tanssijoista koostuva tanssiryhmä, jossa tanssivat Marko Keränen, Ansku Bergström, Matti Puro ja Katri Mäkinen. Lisäksi lavalla nähdään huippusoittajista koostuva livebändi.

Jarkko Tamminen haaveili omasta imitaatioshow’staan peräti 15 vuoden ajan ja perehtyi alaan opiskelujensa ja töidensä ohella. Huolellisen valmistelutyön pohjaksi hän on muun muassa käynyt katsomassa toistasataa esitystä aina Las Vegasia ja New Yorkia myöten. Hän on valmistunut näyttelijäksi Teatterikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta vuonna 2008, mutta halunnut jatkaa opintojaan erityisesti äänenkäytön alalla. Hän on opiskellut Complete Vocal -tekniikkaa alan oppilaitoksessa Complete Vocal Institutessa Tanskassa, jossa hän on perehtynyt erityisesti lauluimitaatioon. Hän on esiintynyt mm. Helsingin Kaupunginteatterin Spring Awakening -musikaalin pääroolissa sekä näytellyt elokuvissa ja tv-sarjoissa. Hänellä on ollut oma TV-show Big Bang! ja hän oli mukana suositussa Koomikot-tv-sarjassa. Jarkko on kehittänyt imitaatiotaidettaan vuosien varrella, ottanut hahmogalleriaansa yhä uusia tunnettuja julkisuuden hahmoja ja vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen johtavista imitaatiotaiteilijoista.

STARS SHOW

Ikäsuositus K-12

Esitykset:

Oulu, Oulun Musiikkikeskus / pe 28.10. klo 19.00

Oulu, Oulun Musiikkikeskus / la 29.10. klo 19.00

Kuopio, Kuopion Musiikkikeskus / pe 4.11. klo 19.00

Lahti, Sibeliustalo / la 5.11. klo 15.00

Lahti, Sibeliustalo / la 5.11. klo 19.00

Turku, Logomo / pe 11.11. klo 19.00

Turku, Logomo / la 12.11. klo 19.00

Jyväskylä, Paviljonki / pe 18.11. klo 19.00

Jyväskylä, Paviljonki / la 19.11. klo 19.00

Helsinki, Hartwall Arena / pe 25.11. klo 19.30

Tampere, Tampere-talo / la 3.12. klo 19.00