Ile Kallio Big Rock Band julkaisi uuden musiikkivideon – Radio Nostalgia

Ile Kallio Big Rock Band julkaisi uuden musiikkivideon

Viime vuonna kehutun Shook Up! -debyyttilevynsä julkaissut rockpartio Ile Kallio Big Rock Band palaa kehiin 2.9. ilmestyneen toisen albumin myötä. Albumin nimikappale ”Right Now” on nyt saanut myös musiikkivideon:

Ile Kallio Big Rock Band syntyi, kun Hurriganesin perustajajäsen Ile Kallio kasasi keväällä 2013 ympärilleen huippumuusikoista koostuvan uuden yhtyeen. Bändissä vaikuttavat Kallion lisäksi rumpali Okko Laru, basisti Masa Maijanen,kosketinsoittaja Puke Kataja sekä sielukkaan ja väkevän soundin omaava ruotsalaisvokalisti Patrik Eriksson. Yhtyeen puhallinosastossa on tapahtunut muutoksia sitten debyyttilevyn, jolla mukana ollut torvisektio on vaihtunut keikoilla kuultavaan Esa Niivan tenorisaksofoniin.

”Kun kirjoitimme uutta materiaalia, ei siellä kuultu torvisektiota, vaan yksittäistä fonia. Näin päädyttiin tähän saundikuvaan. Bändin klangi muuttuu, mutta voima ei vähene!”, Ile kallio kertoo.

Levyn julkaisun jälkeen Ile Kallio Big Rock Band lähtee joulukuun puoliväliin asti kestävälle ja peräti 23 keikkaa kattavalle Suomen kiertueelle. ” Syksyn rundi on hyvä ja kattava. Hienoa päästä esittämään uutta matskua. Ryhmä on hyvässä terässä, joten meno tulee olemaan hieno.”