Humppaa&Skumppaa – Radio Nostalgia

Humppaa&Skumppaa

Juha Tapio, Laura Voutilainen ja Jari Sillanpää sekä Jean S. skoolaavat Lappeenrannassa

Humppaa&Skumppaa Lappeenrannan Linnoituksessa, kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kehruuhuoneen alueella 30.6.–2.7.2016.

Kolmipäiväinen tapahtuma pitää sisällään konsertteja sekä lauantain 2.7. Koko Kansan Humppapäivä-ilmaistapahtuman. Upeat, maamme valovoimaisimmat esiintyjät nostavat Humppaa&Skumppaa-tapahtuman heti alusta saakka valtakunnallisten festivaalien tasolle: paikallisten huippujen lisäksi esiintymässä nähdään laaja skaala kotimaisia eturivin artisteja, kuten  Juha Tapio, Laura Voutilainen ja Jari Sillanpää sekä rempseät jatkot varmistava Jean S.

Humppaa&Skumppaa-festivaali on kesän 2016 tapahtumien joukossa erityinen, sillä  tapahtuman järjestää yksityinen toimija, kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kehruuhuone, ei valtakunnallinen tai kansainvälinen toimija. “Lappeenranta tarvitsee oman kesäfestivaalin, joka kokoaa yhteen niin paikallisen väen kuin muualta tulevat kesävieraatkin. Haluamme tuoda ihmisille iloa ja kehittää festivaalista Lappeenrannalle oman, omaleimaisen ja korkeatasoisen kesätapahtuman. Linnoituksen upea alue luo tapahtumalle ainutlaatuiset puitteet, ja jää varmasti niin esiintyjien kuin festivaalivieraidenkin mieleen”, kertoo taiteilija Sari Kaasinen, Humppaa&Skumppaa-tapahtuman johtaja.

Uutta tapahtumassa ovat tasting-tilaisuudet, jotka tarjoavat mahdollisuuden maistaa ja vertailla laadukkaita kuohuviinejä sekä aitoa samppanjaa ammattilaisen opastamana. Tastingit vetää viinimestari Hanna-Leena Linnamäki.