Hollywood Vampiresin sunnuntaiset järjestelyt – Johnny Depp ja muut tähdet Suomeen! – Radio Nostalgia

Hollywood Vampiresin sunnuntaiset järjestelyt – Johnny Depp ja muut tähdet Suomeen!

Elokuvamaailman megatähden, Johnny Deppin, luotsaaman Hollywood Vampiresin kiertue on edennyt Yhdysvalloista Eurooppaan. Yhtye konsertoi vielä ennen Suomeen saapumistaan Göteborgissa (keskiviikkona 6.6), Tukholmassa (torstaina 7.6.) ja Kööpenhaminassa (perjantaina 8.6.). Helsingissä konsertti on Kaisaniemen kentällä sunnuntaina 10. kesäkuuta.

Konserttipaikan sisäänpääsy sijaitsee Kaisaniemen puiston Kansallisteatterin puoleisessa päädyssä. Portit avautuvat kello 15.00, ja ensimmäinen yhtye, Lost Society, aloittaa kello 15.40. Sen jälkeen on vuorossa kello 17.00 The Local Band ja kello 18.30 Michael Monroe yhtyeineen.

Hollywood Vampires aloittaa Deppin, Alice Cooperin ja Joe Perryn kera noin kello 20.20. Konsertti päättyy kello 22.00 mennessä, ja tapahtuma-alueen portit sulkeutuvat kello 23.00.

Konserttiin on tulossa tuhansien henkien yleisö, joten yleisöä pyydetään saapumaan ajoissa. Tapahtuman järjestäjä pyytää huomioimaan, että portilla on turvatarkastus, joka saattaa viedä aikaa. Lisäksi oman suosikkiyhtyeensä näkee parhaiten ja varmimmin alusta alkaen, kun saapuu paikalle riittävän ajoissa.

Konsertti-ilta on sallittu kaiken ikäisille, mutta alueella on myös monia K-18 anniskelualueita.

Tapahtuma-alueen kartta on katsottavissa täältä

Lisäohjeet tapahtumaan tulijoille: http://menolippu.fi/festarit/