Hollywood Vampires -kiertue alkoi – Johnny Depp Suomeen kolmen viikon kuluttua! – Radio Nostalgia

Hollywood Vampires -kiertue alkoi – Johnny Depp Suomeen kolmen viikon kuluttua!

Elokuvamaailman megatähden, Johnny Deppin, luotsaaman Hollywood Vampiresin kiertue on alkanut Yhdysvalloista. Turnee jatkaa kesäkuussa Saksan, Ruotsin ja Tanskan jälkeen Suomeen, jossa Hollywood Vampires valtaa Helsingin Kaisaniemen kentän kolmen viikon kuluttua 10.

kesäkuuta. Vuonna 2015 perustetussa Hollywood Vampires -superkokoonpanossa ovat mukana Johnny Deppin lisäksi glam rockin mestari ja huikeista esiintymisistään tunnettu Alice Cooper sekä Aerosmith-yhtyeestä maailmanmaineeseen noussut kitaristi Joe Perry.

Näitä kolmea supertähteä säestävät Alice Cooperin yhtyeen kitaristi Tommy Henriksen ja rumpali Glen Sobel sekä taustalaulajana Cooperin puoliso Sheryl Cooper. Lisäksi yhtyeeseen kuuluvat Aerosmithin kiertueilla nähty kosketinsoittaja Buck Johnson sekä muiden muassa Ozzy Osbournen ja Mick Jaggerin kanssa esiintynyt basisti Chris Wyse.

Liput Helsingin keikalle maksavat alkaen 79,50 euroa, ja ne ovat myynnissä Menolipussa ja Ticketmasterissa.

Hollywood Vampiresin konsertti on osa rockmusiikin täyteistä festivaalipäivää, sillä Kaisaniemen lavalle nousevat lisäksi Michael Monroe yhtyeineen sekä trash-metallin suursuosikki Lost Society ja Olli Hermanin, Alexi Laihon, Archie Cruzin ja Jussi69:n muodostama The Local Band.

Suomeen nyt ensimmäistä kertaa saapuva Johnny Depp on ollut kolmesti Oscar-ehdokkaana ja on tullut tunnetuksi lukuisista mestarillisista rooleistaan elokuvissa, joihin lukeutuvat mm. Saksikäsi Edward, Gilbert Grape, Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous ja Finding Neverland – tarinan lähteillä.

Vuonna 1948 syntynyt Alice Cooper on suomalaisen konserttiyleisön kestosuosikki. Hän on julkaissut lähes 30 albumia ja on saavuttanut rockmaailman saralla käytännössä kaiken, mitä saavutettavissa on. Cooper on ollut mm. Grammy-ehdokkaana ja saanut nimityksen Rock and Roll Hall of Fame -legendojen joukkoon.

Joe Perry on yksi Aerosmith-yhtyeen perustajajäsenistä. Hän on sittemmin päässyt muun yhtyeen mukana Rock and Roll Hall of Fameen sekä lauluntekijä-ansioistaan Songwriters Hall of Fameen. Hollywood Vampiresissa hän on ollut mukana Deppin ja Cooperin tavoin yhtyeen perustamisesta alkaen.

Hollywood Vampires, Michael Monroe, Lost Society, ja The Local Band Kaisaniemen puistossa, Helsingissä, sunnuntaina 10. kesäkuuta. Portit avautuvat klo 15.00. Kenttäliput alkaen 79,50 euroa sekä Priority-K-18-liput alkaen 99,50 euroa Menolipusta ja Ticketmasterista.

Lisäksi on myynnissä pääsylipun ja ruokailun sisältäviä VIP-paketteja.