HesaÄijä ja Eini julkaisevat tänään jääkiekon MM 2018 -kannatusbiisin – Radio Nostalgia

HesaÄijä ja Eini julkaisevat tänään jääkiekon MM 2018 -kannatusbiisin

Somehahmona sekä yleisöjä villitsevänä artistina tunnettu HesaÄijä ja discokuningatar Eini yhdistävät voimansa tänään perjantaina julkaistavalla ”Kuha Ruotsi hävii” -kappaleella. Biisi toimii tämän vuoden jääkiekon MM-kisojen epävirallisena kannustusbiisinä.

”Mää ole ain haaveillu et pääsisi antama oman panokse Leijonie sotaretkiin, ja viime syksyn sain idiksen et miks en tsemppais Leijonii voittoon musan avul ku siihe o mahis. Ajatus tähä biisiin tul Aftonbladetin jokavuotisist lehtijutuist, joissa ain kiusataa Suome Leijonii. Päätin, et ny kettuilla takas oikke kunnol” jääkiekkoa yli kaiken rakastava HesaÄijä kommentoi uutta sinkkua, jonka kansi on myös puettu Aftonbladetia mukaileviin grafiikkoihin.

Kappaleella kuullaan myös suomen valovoimaisimpiin naisartisteihin lukeutuva Eini.

”Tää on mun ihan ensimmäinen lätkäbiisi. Kun mua ekan kerran pyydettiin tähän mukaan niin olin ensin että ”Aha, okey?!!”, mutta samalla tiesin, että nää jäbät tietävät mun MM lätkäfanituksen Leijonien suhteen. Kun pelit alkaa, mulla on heti Leijona-paita päällä! Ja on muuten koko turnauksen ajan. Eli nytkin jännitän kovasti millaisen joukkueen Suomi saa kentälle tänä vuonna. Osuuteni on biisissä pieni, hauska vierailu. Tekstissä oli sarkasmia eikä siis varsinaisesti kerro minusta” Eini kertoo osuudestaan lätkäbiisillä.

”Kuu tehdä biisi joka hämmentää pakkaa o hyvä et myäs kokoonpano hämmentää. En usko, et kukka odot tämä vuode kisabiisin tuleva HesaÄijält ja Einilt. Kaikkist hianoint o viäl se, et tää kombo oikkiast toimii. Eini antaa kappaleel naise näkökulman, jäkikse seuraamine ei ol ainoastaa äijie juttu!” HesaÄijä kertoo yhteistyöstä discokuningattaren kanssa.

Kenet kaksikko odottaa eniten näkevänsä MM-jäillä tänä keväänä?

”Toivon, että saisimme Laineen mukaan! Toki tärkeintä on hyvä joukkue, jossa olisi myös muutama tähtipelaaja mukana. Kyllähän kautta aikain ihan huikeimmat pelit tarjosivat meidän Tupu, Hupu ja Lupu! Ne olivat kerrassaan ällistyttäviä esityksiä” Eini kertaa omia suosikkejaan.

HesaÄijän valinta on selkeä: ”Sebastian Aho. Vaik loppupeleis, ei millää muul oo välii, kuha Ruotsi hävii.”

Seuraa HesaÄijää somessa:
https://www.instagram.com/hesaaija/
https://www.facebook.com/HesaAija/

Seuraa Einiä somessa:
https://www.facebook.com/einifi/
https://www.instagram.com/einiofficial/