Heikki Helan huulilla hymy – kepeä kesäkappale julkaistaan 11.6.2021 – Radio Nostalgia

Heikki Helan huulilla hymy – kepeä kesäkappale julkaistaan 11.6.2021

”Tää on ensitahdeista lähtien vähän semmoinen Good Vibrations meets A Hard Day’s Night -meininki”, Kummelin 30-vuotisjuhlavuotishumusta tavoitettu muusikko-näyttelijä Heikki Hela luonnehtii. ”Beach Boys – ja Beatles -vaikutteita ei ole todellakaan tällä uudella sinkulla yritetty himmailla.” Kappaleen taustalauluissa kuullaan Sami Pitkämö.

”Minusta tuntuu, että maailma tarvitsee hyvänmielenmusaa juuri nyt”, Hela kertoo svengaavan aurinkoisesta kesäbiisistään. Kappale on alun perin 1960-luvulla perustetun amerikkalaisen rock-yhtye NRBQ:n hitti.

Heikki Hela tunnetaan muun muassa Kummeli-ryhmän jäsenenä sekä Nelosella esitettävästä Kontio & Parmas -poliisisarjasta, josta on myös valmistunut pian julkaistava elokuva. Helan laulajanuran tunnetuimpina kappaleina ovat Uneton yö -megahitin lisäksi Kaikista kaikkein, Naisen hymy ja Hillitön hopeinen kuu. Hän on uransa aikana julkaissut kuusi albumia sekä lukuisia singlejä, ja myös saanut Emma-palkinnon. Edellinen albumi Yhdessä & Erikseen ilmestyi 2017 ja sen kappaleet keinahtelivat itsensä radiokanavien soittolistoille. Hän julkaisi vuonna 2019 yhdessä Marika Tuhkalan kanssa Ystävä-dueton, joka oli muun muassa Radio Suomen soittolistalla monta kuukautta. Viime kuussa ilmestyi singlenä Kanelipuun alla -tulkinta Heikki Silvennoisen kanssa.