Hector valmistautuu konserttilavoille sairaalahoidon jälkeen – Radio Nostalgia

Hector valmistautuu konserttilavoille sairaalahoidon jälkeen

Suomalaisen popmusiikin legendaarisiin hahmoihin lukeutuva Hector joutui viime viikon lopulla sairaalahoitoon. Hänet kotiutettiin sairaalasta tiistaina ja hän toipuu parhaillaan hyvin. Samalla hän valmistautuu toivuttuaan kunnolla, joulukuussa käynnistyvään konserttikiertueeseen.

Hector joutui viime lauantaina sairaalahoitoon pariksi päiväksi vakavan sairauskohtauksen vuoksi. Sydämen laskimosuonissa todettiin kaksi tukosta ja hänelle tehtiin molempiin suoniin onnistunut pallolaajennusoperaatio. Hector välittää kiitoksensa hänestä suurella ammattitaidolla huolehtineille lääkäreille ja hoitajille.

Sepelvaltimotaudin hoitoon kuuluvat keskeisesti monipuolinen lääkitys, terveellinen ruokavalio ja liikunta. Hectorin tavoitteena on nousta joulukuussa konserttilavoille. Kiertueen nimi on Hengissä Joulun Hengessä. Konserteissa kuullaan myös Hectorin uusia joululauluja.

Hector nähdään jouluisella ja jo perinteiseksi muodostuneella minikiertueella sunnuntaina 2.12. Helsingin Kulttuuritalossa, maanantaina 3.12. Jyväskylän Paviljongissa ja tiistaina 4. joulukuuta Tampere-talossa. Suunnitteilla on jopa muutamia lisäkonsertteja, jotka julkistetaan myöhemmin.

Hectorin ”ensimmäinen ja viimeinen” joululevy, kuten hän itse asian ilmaisee, julkaistaan marraskuussa. Albumi on ”kekseliäästi” nimeltään Hectorin Joululevy. Lisäksi Hector kirjoittaa parhaillaan jatkoa viime vuonna julkaistulle Asfalttihippi-muistelmakirjalleen. Teos julkaistaan syksyllä 2019.

Hector netissä: www.hector.fi