Hector & His Power Band yllätyskiertueelle joulukuussa! – Radio Nostalgia

Hector & His Power Band yllätyskiertueelle joulukuussa!

Suomalaisen popmusiikin legendaarisiin hahmoihin lukeutuva Hector lähtee yllätyskiertueelle konserttisaleihin joulukuussa. Hector nähdään sunnuntaina 2.12. Helsingin Kulttuuritalossa, maanantaina 3.12. Jyväskylän Paviljongissa ja 4. joulukuuta Tampere-talossa.

Hector esittää kiertueella parhaimpia hittejään sekä uusimpia laulujaan. Kiertueen nimi on Hengissä Joulun Hengessä, joten ohjelmistoon mahtuu myös muutama jouluinen laulu.

Hector on keikkaillut, konsertoinut ja tehnyt levytyksiä kuudella eri vuosikymmenellä. Hänen tuotannossaan on suuri määrä koko kansakunnan tuntemia ja rakastamia hittejä, Mandoliinimies, Lumi teki enkelin eteiseen, Herra Mirandos, Asfalttiprinssi, Ake Make Pera ja mä, Hannikaisen baari, Jos sä tahdot niin, Juodaan viinaa, Yhtenä iltana ja Kuunnellaan vaan taivasta.

Hector & His Power Band – Hengissä Joulun Hengessä Helsingin Kulttuuritalossa su 2.12. ja ma 3.12. Jyväskylän Paviljongissa. Konsertit alkavat klo 19.00

Lipunmyynti: www.menolippu.fi -verkkokauppa sekä Ticketmaster Finland palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 10 800

Hector netissä: www.hector.fi